Şimdi Ara

Bilinmeyen HARRY POTTER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi bikere en önemlisini söylemeyi unutmuşun, ben bu Harry Pooter, Ron yada Hermione(miydi neydi)nin bikere bile tuvalete gidip sı.tığını yada işediğini görmedim.
  • oha ansiklopedi mi olum bu iyice sorun yapmışsın kendine

ben öyle kız meselesi demiyom mesela ne bilim türklerde kız meseleleri nasıl olur lan sen benim manitaya nasıl bakıyon
    vsv vsvs vss
    quote:

oha ansiklopedi mi olum bu iyice sorun yapmışsın kendine

ben öyle kız meselesi demiyom mesela ne bilim türklerde kız meseleleri nasıl olur lan sen benim manitaya nasıl bakıyon
    vsv vsvs vss

yoo okuduğum ve bildiğim şeyi sana söylüyorum.
    quote:

ne bilim türklerde kız meseleleri nasıl olur lan sen benim manitaya nasıl bakıyon

kitabın konusu Harry Potter,kız meselesi değil.öyle kitap mı olur...
    ron:sen benim kıza nası bakıyon lan!
    harry:sananane ulan seviyorum ulan
    kız:ben harryi seviyorum
    ron:gız kan çıkar ha karışmam..... ve harry potter ve ron büyücülük savaşı yapar ron kaybeder kız harry e verir.

böyle bir şey mi istiyorsun?ne kadar heyecanlı oldu (!)

ha bir de şey var senin gibi okumadığı bir şeyi,yaşamadığı bir şeyi yaşamış gibi,bol keseden sallayan entel gibi gözükmeye çalışanları sevmem.bir de sorun yapmışım kendime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 28 Eylül 2008; 0:02:30 >

• Eğer kızlarla mızlarla takılsaydı ismi Harry Potter değil Parry Hotter olurdu zaten

Kötüydü ama kendimi tutamadım
  • Bikere olan ve sonra olması gereken şunlar;

Hary potur Ronun bacısına sulanıyo. Ronda Hermuvana sulanıyo. Yapılması gereken; Ronun Hary potura abra kadabra atarak onu öldürmesi ve sonra Hermuvanın çok sinirlenip ronu abra kadabrayla öldürmesi. En sonundada Cinci(Ronun kardesi) sınırlenıp Hermuvana buyu fırlatması ve Hermuvanın gücüyle bu buyuyu etkisiz hale getırerek Cinciyi öldürmesi gerek. Sonrada okulu ele geçirip sıkı yonetım ılan etmesı gerek
    .
  • Kitabın devam etmesini istiyorsun he :D sanırım son kitapta Harry Ginny ile evleniyordu ne yapsın JKR artık öbür kitaplarıda Harry Potter ve Yatalak Büyücü , Harry Potter ve Son Nefes, Harry Potter ve Sıhhat Köprüsü diye devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Kitabın devam etmesini istiyorsun he :D sanırım son kitapta Harry Ginny ile evleniyordu ne yapsın JKR artık öbür kitaplarıda Harry Potter ve Yatalak Büyücü , Harry Potter ve Son Nefes, Harry Potter ve Sıhhat Köprüsü diye devam eder

ginny ile evleniyordu,3 tane de çocuk yapıyordu,ron da hermione ile evleniyordu oda

• quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Bikere olan ve sonra olması gereken şunlar;

Hary potur Ronun bacısına sulanıyo. Ronda Hermuvana sulanıyo. Yapılması gereken; Ronun Hary potura abra kadabra atarak onu öldürmesi ve sonra Hermuvanın çok sinirlenip ronu abra kadabrayla öldürmesi. En sonundada Cinci(Ronun kardesi) sınırlenıp Hermuvana buyu fırlatması ve Hermuvanın gücüyle bu buyuyu etkisiz hale getırerek Cinciyi öldürmesi gerek. Sonrada okulu ele geçirip sıkı yonetım ılan etmesı gerek
    .

Harry Potter sünnet oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 28 Eylül 2008; 0:18:14 >

• arkadaşlar başka okunack kitaplar kalmadıımı hary p. kitabını okuyosunuz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dağ ambarı

arkadaşlar başka okunack kitaplar kalmadıımı hary p. kitabını okuyosunuz.....

merak etme başka kitaplarda okuyorum,peki sen okuyormusun?
    ben en son cahillikler kitabını bitirdim,şimdi tünel diye kitap okuyorum,ve sana hangi kitabı okuyup okumayacağıma dair hesap vermek zorunda değilim.

haberin olsun diye söylüyorum,harry potter serisi dünyadaki en çok satan serilerden birisidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

filmi durukene kitabını niye okuyum ki

yüzüklerin efendisi serisini okursan gorursunki aslında film kitabın altında eziliyor kitapta anlatılanların büyük çoğunluğu filmde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Gay o Gay

alın size bilinmeyen harry potter
     Bilinmeyen HARRY POTTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: core_eye

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Gay o Gay

alın size bilinmeyen harry potter
     Bilinmeyen HARRY POTTER

• hort olmuş ayrıca 2008 de attığım mesajı görünc ebi şoka uğradım
  • Bi savaş aksiyon gerilim filminde adamın kaka yaptığını görmek ister misin? Manyak ya
  • herinin size cevabı :

Bilinmeyen HARRY POTTER
  • Gamlı Baykuş, buranın tozunu attırmış.

Dayı tamam biz de hayranıyız, güzel seri. Okuduk kitapları, belki 2 şer kere ama. Sen de b*kunu çıkarmışın işin
  • utanmadan yalan söylemesine kızdım ben sadece
  • Harry Potter bu herşeyin bir sihri var.Kendi çapında yorgan altında yapıyordur. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.