Şimdi Ara

Bilinmeyen Bir Bağlantı Hatası Oluştu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Günler önce instagram hesabıma iki faktörlü kimlik doğrulama ayarı yaptım. Buna göre hesabıma giriş yaparken telefonuma SMS ile onay kodu geliyor ve ben de o kodu yazıp hesabıma girmem lazım ama olmuyor. Onay kodunu yazınca "Bilinmeyen bir bağlantı hatası oluştu gibilerinden bir hata veriyor. Defalarca denedim olmadı.


    Uygulamam güncel, Instagram uygulamasının önbelleğini, verilerini silip uygulamayı telefondan kaldırdım, sonra telefonu yeniden başlattım öyle denedim yine olmuyor. Aynı telefonla başka hesaplara kolaylıkla giriş yapıyor. Ama kendi hesabımda bu hatayı veriyor. Başka cihazdan denedim yine aynı hatayı verdi. İnternetimde sorun yok ama Wi-fi ile de mobil veri ile de denedim yine olmadı. Yetmedi konum açarak demedim yine olmadı. Evin içinde dolaşıp konumumu değiştirdim yine olmadı, VPN ile denedim yine olmadı. Telefonuma onay kodu geliyor, gelen kodu yazıyorum ve başta söylediğim hatayı veriyor. İnstagram'ın onay kodu kotası varmış günlük, 5 defa kod isteyebiliyorum. Kota dolunca kod istemeden 24 saat beklemek gerekiyor. Yani çile uzadıkça uzuyor. Yedek Kodlar mevzusu varmış, ayarı ilk defa denediğim için yedek kodlar mevzusunu bilmiyordum. Onları almadan çıkış yapmıştım hesabımdan.


    İnstagramdan destek istedim, hesabın sahibi olup olmadığımı anlamak için bazı bilgiler istediler, bilgileri verdim tamam dediler ama yaptıkları yardım komedi. Kopyala yapıştır cevap yazıyorlar. Ben hesabımın her şeyini biliyorum diyorum bana şifre yenileme linki atıyorlar. Şifremi biliyorum istediğim zaman da değiştirebiliyorum diyorum yine aynı linki atıyorlar.


    Uzun lafın kısası arkadaşlar hesabıma nasıl erişebilirim? Bir sürü yol denedim olmadı. Bir çözüm önerisi olan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur 44 -- 26 Temmuz 2022; 21:7:35 >







  • Sorunu çözdüm. 4-5 gündür yapmadığım şey kalmamıştı. Bir de şansımı instagram'ın diğer versiyonuyla denemek istedim. Instagram Lite'dan giriş yapınca oldu bu sefer. Konu kapanabilir/kilitlenebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur 44 -- 27 Temmuz 2022; 23:28:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.