Şimdi Ara

Bilinç Bulanıklığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan bir ay once anksiyeteye bagli depresyon geçirdim. Kalp carpintim, nefes alamama, devamli bir korku hali vardi. Lustral ve rexapin kullandim, gecti. Ama su anda bilinc bulanikligi sorunum basladi. Sersem gibiyim, beynim dumanli gibi, temiz göremiyorum, hissedemiyorum, dusunemiyorum. Var mi benim gibi olan, geciren bu illeti? Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu şikayetlerin , tansiyon kaynaklıda olabilir. bendede aynı rahatsızliklar vardı, yüksek tansiyon çıktı. tansiyon ilacına başladım, hepsi kayboldu.

• Yas 19 nasil yuksek tansiyon olabilir ki bu yasta ; (

• quote:

Orijinalden alıntı: Karadelix

Yas 19 nasil yuksek tansiyon olabilir ki bu yasta ; (

19 yaşında lustral kullandıysan eğer,bu yaşta tansiyonda olabilir neden olmasın ? gerçi bende 14 yaşında kullandım lustralı fakat doktorun dikkati sayesinde 1 haftada bıraktırdı çok şükür.
  • Anladim, cok korkuyorum boyle kalacagim diye. Tesekkur ederim

• quote:

Yas 19 nasil yuksek tansiyon olabilir ki bu yasta ; (

yeni doğmuş bebekte şeker hastalığı çıkıyorda, sen bu yaşta tansiyon.mu çıkmayacak?
    ben çok küçük yaşlarda, tansiyonum çok yüksek çıkardı, sonradan belirtiler vermeye başladı ki, o belirtilerde dayanılacak gibi değildi.ben tansiyon ilacına başladım başlayalı o şikayetlerinden kurtuldum. fakat dün bi türlü ilacı icme fırsatım olmadı. gece uykudan irkilerek uyandırdi.sen

sen bence iç hastalıklar uzmanına görün.

• quote:

Anladim, cok korkuyorum boyle kalacagim diye. Tesekkur ederim

benim çarpıntım başladığında , telaş yapar üstümü giyinirdim. birşey.olacakmiş gibi hissederdim...

ölecek korkusu başlardı bir anda... ve neler neler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok haklisiniz, gorunecegim. Bu arada sizde de panik atak tarzi sanirim. Ölüm korkusu vs..

• Bu arada biraz daha iyiyim. Ama uzerimde feci bir sersemlik var. Beynim kayit etmiyormus gibi. Acaba tum bu sorunlar lustralden mi kaynaklaniyor? Yarim kullanip birakma evresindeyimde.

• quote:

Bu arada biraz daha iyiyim. Ama uzerimde feci bir sersemlik var. Beynim kayit etmiyormus gibi. Acaba tum bu sorunlar lustralden mi kaynaklaniyor? Yarim kullanip birakma evresindeyimde.

Aynen.kullandığın ilaçlardan olma ihtimali yüksek.
    ama mutlaka görün doktora.
  • Konu 6 sene önce açılmış ama aynı sıkıntıları yaşıyorum şuan size özel mesaj gönderdim oraya bi bakabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.