Şimdi Ara

Bilin bakalım bu müzik hangi filmden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

dandik hint filmleri kimin umrunda
    Dandikmiş. Senin yeşilçam dediğin filmlerin hepsi bu filmin özentisiydi hatırlatırım. Gerçi nereden bileceksin. Kemal sunaldan sadri alışığa kadar hepsine ilham olmuş film bu.
  • o iğrenç hint danslı filmleri izlerken sana mutluluklar diliyorum.

• Titanic batarken o 4 5 tane elemanin caldiği muzik degil mi bu?

• quote:

o iğrenç hint danslı filmleri izlerken sana mutluluklar diliyorum.
    Hint filmi izlemiyorum ki ben, o kadar övülen Aamir khan filmlerini bile izlemedim, ama bu Avare filmine bilmeden önyargı ile iğrenç demek cahilliktir özellikle de türk filmlerini yeşilçamı kemal Sunal'ı Sadri alışığı vs. Seviyorsan hepsine ilham verdi bu film, bunu bilmen lazım. Raj kapoor zamanının kralıymış.

Bu film ikondur sinema dünyasında, 50'li yıllarda Türkiye'de sinemalar dolup taşıyormuş Avare fimi ve müzikleri için. Yüzlerce türk filminde de dizisinde de bu filmden esintiler görebilirsin günümüzde bile.

Ama yaşının küçük olduğunu var sayıyorum.

• PacTyson P kullanıcısına yanıt
    kardeşim herkes hint filmi sevmek zorunda mı?

sevmiyorum işte. dünyada hergün sigara içen sayısı 1milyar civarı. bu sigara çok güzel birşey anlamına mı geliyor?içen içer içmeyen içmez.adamların tipi itici.kültürleri herşeyleri demode. sevmiyorum isterse oscar alsın umrumda değil birader.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeşim herkes hint filmi sevmek zorunda mı?

sevmiyorum işte. dünyada hergün sigara içen sayısı 1milyar civarı. bu sigara çok güzel birşey anlamına mı geliyor?içen içer içmeyen içmez.adamların tipi itici.kültürleri herşeyleri demode. sevmiyorum isterse oscar alsın umrumda değil birader.
    Sevmek zorunda değilsin, zaten bu kadar sevmiyorsan alakan yoksa konuya niye bilmeden kötülemek için yazıyorsun o da ayrı bir mesele de, sen direkt kötülersen ben de bu filmin zamanında ne olduğunu nasıl değer gördüğünü ve nelere ilham verdiğini açıklarım sadece. Sırf hint filmi diye hepsi dandik olurmuş gibi konuştun ben de türk filmlerinin bile bu filmin özentisi olduğunu söyledim sadece.

Bu kadar basit. Yoksa sevmek zorundasın hint filmleri şöyle mükemmel olur böyle mükemmel olur gibi bir şey demiyorum. Hatta ben de sevmiyorum Tv'de önüme çıktığı kadarıyla bile çoğunu direkt değiştirdim.

O kadar tuttuğu halde benim de sevmediğim milyonlarca oyun müzik film dizi var.

• Avare bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimsenin sevmediği konu sahinin bile sevmediği hint filmleri kimin umrunda.hepsinin canı cehenneme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.