Şimdi Ara

Bilimle ugrasmak icin bogazici fizik okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar soru baslikta ama biraz daha detay vereyim. 19 yasinda fen lisesi mezunuyum sinava 2. kez girdim ikisinde de calismadim ygsde 40k oldum 30k bogazici fizige cekebilirim ama cekincelerim var siz tavsiye eder misiniz? Kucuklugumden beri bilim adami olmak istiyorum yurtdisinda yuksek lisans yapmak ve bilimsel arastirmalarda yer almak istiyorum. Fizigi de severim ama gercekci olmak lazim ogretmen olmak istemiyorum. Soyle bir sey de var sbsde ilk 200e dahi girmistim eger bir sene kalip calisirsam tip, iyi bir muhendislik fln da kazanabilirim ama bogazici fizikle hayallerime ulasabileceksem bu sene gidicem. Her neyse bilenler yardimci olursa makbule gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi fizikten öğretemen olmazsın zaten. Ya okulu bırakırsın ya da akademisyen olur çıkarsın.
  • Odtü bilkent varken ve bilim istiyosan boun a bulasma ne labı var adam akıllı ne teknoparkı var sıralamanı çok çalışıp 14 k ya cekebilirsin ve odtu insaat a girersin hayatin kurtulur ronesans holding baskanı erman ılıcak odtuludur acayip bir networki vardir insaatin yurtdisi ve icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.