Şimdi Ara

Bilim Adamı olmak istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
23.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilim adamlığı bitmiş öyle diyorlar kpss puanıda artıcakmış bu yıl
  • Bol bol deneme çöz
  • Hortlatıyorum ama bilim adamı olmanın yolu tübitak olimpiyat sınavlarından geçiyor. Ben kaçırdım siz kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun 2. hortlayışı 3 yıl sonra bir daha...

• Ama güzel konuymus bu

• Olmuş mu?

• Sordugun soru cok normal.
    Bu yaziyi örnek almak için oku derim,

http://zephyrusblogus.tumblr.com/…6/mbgsecmelimiyim

Ama buradaki arkadaş post doktora denilen olaydan çok bahsetmemis hem türkiye de hem amerikada uzun yillar sürebiliyor bilim disiplini mezunu sayısı fazla olduğu için burs bulmak çok zor olabiliyor biraz farklı yönlerden kendini gelistirmen gerek.

Ve amerika da insanlar tip vs. okumak için önce temel bilim lisansı okurlar yani yaşın ilerlermesi bilim yapacak insan için önemli değildir çünkü her sayısal alandaki is grubu için bilim adamı yetistirirler. bu da bir not olsun.

edit: konu horttirirayrayrommuş şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 28 Temmuz 2016; 6:13:08 >

• Ol tabi hobi olarak gene ol ama az ötede ol. Avrupada ol, Rusyada ol. Burda olma, ölürsün :(

• Bu sene kimse hortlatmamis ben de bilim adami olucam :))

• Bilim adamlarının tamamı genetik faktördürki genetiğinde varsa istemesende olmak zorundasın eğer yoksa istediğin kadar kendini yırt olamazsın!

Ancak Hiperaktif insanlar olabiliyor!

Eğer hiperaktifsen oke değilsen asla düşünme

Hiperaktiflik bi genetik durumdurki yaratıcılık geniylede komşudur!

Çocukken hiperaktif olan insanlar 30'undan sonra metabolizma yavaşlar ve bu sefer beyin acayip derecede çalışmaya başlar o insan asla kendini durduramaz sürekli hayal kurar adeta fantastik bi dünyada yaşarki!bilim insanlarının buluşlarıda böyle olur!

Tabi bende böyle biriyim!

Ama bu durumda seni normal dünyadanda koparır!bambaşka bi dünya yaşarsın!arge merkezinin olmasını istersin!hep araştır-kurcala bişeler yap v.s.!

• Bilim insanı teoride akademisyendir. Hoşuna giden bir alanda, gerekli akademik ortamı sağlayacak bir okulda bilim üretimine katkı sağlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakya matematikte bitirsen odtü matematikte bitirsen bilim insanı olarak mezun oluyosun :) sen ne kadar gelişmek istiyorsun ona bağlı.
    gerçi arkadaş troll açmış konuyu sanırım tam okumadım da.şu an 26 yaşındadır naptı acaba oldu mu bilim insanı :)
  • Gelecekte konuyu hortlatacak olanlara;

sa
  • önce bi adam ol adamlığından şüphe duymuyorsan + bilimle uğraşıyorsan bilim adamısın kg
  • Valla hocam okul bitirmeden de olursun ama tabi istisna. Herhangi bir okulda akademik eğitim alıp bir alanda uzman olup doğru, gerçekçi (torpilsiz, uluslararası geçerliliği olan) makaleler yazıp, çalışmalar yapmak seni bilim adamı yapar.
  • ağrı ibrahim çeçen üniversitesinde var eşit ağırlıktan alıyor.
  • son durum nedir merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.