Şimdi Ara

Bilgisiyarın anakartı oyunun açılmasında rol oynarmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyunu benim bilgisiyarın anakartı bozulmadan önce açıyordu ama şimdi açmıyor. Bilen vrsa bana mesaj atsın.Bilgisiyarda güzellll

• Bak şimdi kasanın içinde ne var ? Anakart
    anakartın üstünde ne Var ? tebiki ekran kartı
    Ekran katı nabar? grafik çözümler :P işlemciye gönderir. İlemci kimden alır bu bilgileri de işler Tebili ANAKARTTAN. havadan geçmiyo ya veriler . Sonra tekraar anakarımız sırtına alır hoppp ekran kartına ordan monitöre :)

SAnırım senin anakart Bozuk diil denemek lazım :D ekran kartını felan dene extradan bul biyerden dene tam emin ol
  • quote:

Bak şimdi kasanın içinde ne var ? Anakart
    anakartın üstünde ne Var ? tebiki ekran kartı
    Ekran katı nabar? grafik çözümler :P işlemciye gönderir. İlemci kimden alır bu bilgileri de işler Tebili ANAKARTTAN. havadan geçmiyo ya veriler . Sonra tekraar anakarımız sırtına alır hoppp ekran kartına ordan monitöre :)

SAnırım senin anakart Bozuk diil denemek lazım :D ekran kartını felan dene extradan bul biyerden dene tam emin ol

Peki hocam olay ortada biz şimdi her yeni oyuna ekran kartımı yetişdircez demem oki yeni oyunlar kasıyor deyilmi evet kalksak 6600 gt fr alsak 4 yıl sonra oda yeni oyunlar karşısında ihtiyar durcak bunun önüne nsl geçilcek???

• malesef bunun önüne gecilemez her gecen gün yeni oyun cıkacak her gecen gün yeni donanım parcası cıkacak bu iş böyle yoksa sirketler para kazanamazdı aldık bi ekran kartı 10 yıl kullanalım olmuyor
  • Bir zamanlar bende Azza bord vardı bundan 4 sene evveli zart zurt bilgisayarı kitliyodu Ram değiştik Ekran kartı değiştik banamısın demedi Bordu değiştim cpu değiştim yükselme yaptım sorunların hiçbiri karşıma bir daha çıkmadı şimdi canavar gibi Bilgisayarım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 1 Şubat 2006 16:08:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Bir zamanlar bende Azza bord vardı bundan 4 sene evveli zart zurt bilgisayarı kitliyodu Ram değiştik Ekran kartı değiştik banamısın demedi Bordu değiştim cpu değiştim yükselme yaptım sorunların hiçbiri karşıma bir daha çıkmadı şimdi canavar gibi Bilgisayarım var.

• simdi dostum alacaksin iki tane 7800 yapacaksin sli ozaman bak bakalim önüne geciliyormu yoksa gecilmiyormu en az 10 yil gider gibi geliyor bana neyse cenem düstü yine byeeeeeeeeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş bu farkeder bende gta vicesity anakart bozulunca ekran bozulmaya başlşadı.anca anakartı değiştiripte xp yi kurdum öyle çal8ıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.