Şimdi Ara

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla telefon kullanmıyorum şu an için. Almayı da düşünüyorum. Fakat PC'nin yerini hiçbir şey dolduramaz. İlginin azaldığını falan da düşünmüyorum. Telefon ve tablet dediğimiz şeylerin de, PC sistemleri sayesinde var olduğunu unutmayalım. PC tüm teknolojik aletlerin özüdür.
  • Tabletler telefonlara oranla biraz daha kullanışlı yani bilgisayar deneyimine daha yakın. Mobil cihazları açmak kapamak daha kolay, oturduğun yattığın yerden hatta tuvalette bile kullanabilirsin. Saatlerce hemde. Ve bilgisayar kadar elektrik tüketmiyor. Ama dezavantajları da var tabi onları zaten saymaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

yanlış yerlere bakıyorsun günümüzde hala aktif milyonlarca pc kullanıcısı var ayrıca kim ne derse desin telefonların bilgisayarların yerine geçeceğine inanmıyorum

aynen eline cips ve içecek alıp pcnin karşısına geçinceki zevki ne telefon ne tablet verir.
  • kavgala kullanıcısına yanıt
    Virüs programı virüsü silmiyor değil de bence sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun. Aynı zamanda emin ol telefonum zerre yavaşlamadı çünkü kullanmayı biliyorum. Root - ROM işleriyle aram iyidir ve Androidde ki virüs programları daha etkili falan diyon da sadece sen öyle zannediyorsun. Öyle gidip bilgisayarına crackli virüs programları kurarsan tabi bir şey yapamaz . Bir de bilgisayarına combofix at sonra az oku araştır öğren :)
  • Kışın dışarıdan gelirken cips alırdım bi de yanına kahve oyunu-filmi de açardım o anki keyif o anki eğlence... Anlayamazsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kim ne derse desin, telefonlar asla pc leri gecemeyecektir. su parcayi alip kasaya takmak gibisi yok..

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?

en son hd 3850 de kaldım, şu parçaları çok almak istiyorum aslında ilerde bakalım

• O telefon kullananların -15 kitlesi ve sadece takipçi kasan kitle olduğunu biliyoruz. Telefon hiçbir zaman geçemeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 4 Eylül 2014; 18:20:47 >
  • HD 7850 alabilirsiniz aslında 400 TL falan. Ama tabi işlemci falan da değişmesi gerekebilir o yüzden fazla yorum yapamayacağım :D

@Teecem aynen onlar anca selfie çekinip instagrama atan kitle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Virüs programı virüsü silmiyor değil de bence sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun. Aynı zamanda emin ol telefonum zerre yavaşlamadı çünkü kullanmayı biliyorum. Root - ROM işleriyle aram iyidir ve Androidde ki virüs programları daha etkili falan diyon da sadece sen öyle zannediyorsun. Öyle gidip bilgisayarına crackli virüs programları kurarsan tabi bir şey yapamaz . Bir de bilgisayarına combofix at sonra az oku araştır öğren :)

Bilgisayar kullanmayı gayet de biliyorum.Telefonunu çok kullanmazsan 500 liralık olsa bile yavaşlama olmaz zaten sadece alo demek için kullanırsan yavaşlamaz telefon.ben telefonla her türlü işlemi yapıyorum.Telefonum galaxy s5.Yavaşlama gözlemlemedim.Değişik virüslü olabilecek birsürü bişey indirdim.Yavaşlamadı.Telefon kullanmayı bilip bilmemek diye birşey yoktur çünkü telefon kullanmak çok basit.Bilgisayar gibi karışık değil.Bilgisayarda orjinal virüs programları da kullandım crackli de kullandım deneme sürümlüleri de kullandım.Dediğin gibi fark etmiyor.Hepsi aynı görevi yapıyor.Benim bilgisayarda şu an birsürü virüs olduğundan eminim çünkü çok yavaş.Donanım haber forum sitesin girmekte zorlanıyorum.İnternet sitelerinde fotoraflar gözükmüyor.Bilgisayar açılırken bile uzun sürüyor.İlk alındığında uçuyordu.Şu anda avg antivirüs kullanıyorum.Deneme sürümü.Virüs yok güvendesiniz diyor bilgisayar kanığ gibi çalışıyor.AVG kötü deme avg iyi bir antivirüs.ÇEşit çeşit antivirüs kullandım.Hele norton bilgisayarı iyice yavaşlatıyor.Windows işletim sisteminde yavaşlıktan virüsten kaçamıyorsun.İlla format gerekiyor bir süre sonra.Ama üst düzey android telefonya veya iphone gibi cihazlarda format atmadan kullanabilirsin.Bilgisayar illa kullanmak istiyorum diyorsan MAC OS tavsiye ederim.Yavaşlama az olur çünkü virüs yoktur.ram ekran kartı falan filan düşüktür ama performans yüksektir.Ama mac os da oyun oynayamazsın.Oyun oynucam diyorsan da oyun konsolu alır keyfine bakarsın

Bir kere anlıyorum demişsiniz ama anlamadığınız baştan belli. Anlatayım. Birinci olarak Android'i basit bir şey olarak nitelendiriyorsanız sadece oyun oynayıp internette takılan,fotoğraf çeken bir insansınız. Hatta telefonda yazılımla ilgili yaptığınız en büyük şey muhtemelen fabrika yarlarına sıfırlamaktır. İkincisi, bilgisayarınızın bileşenlerini bilmiyorum ama eğer eskiyse hard disk'iniz bozulmaya başlamıştır. Bir SSD+Windows 8.1 kurun bilgisayar 10 saniye içinde tamamen açılmış olacaktır. Üçüncüsü,virüs programlarını veya MAC OS'u biliyorum anlatmanıza gerek yok. Dördüncüsü ise zaten bilgisayarım kötü değil, MAC OS veya konsol gibi bir zımbırtıya ihtiyacım yok. Beşincisi ise konsolda oyun oynamak çamurlu bir monitörde oyun oynamaya benziyor.
  • quote:

Bir kere anlıyorum demişsiniz ama anlamadığınız baştan belli. Anlatayım. Birinci olarak Android'i basit bir şey olarak nitelendiriyorsanız sadece oyun oynayıp internette takılan,fotoğraf çeken bir insansınız. Hatta telefonda yazılımla ilgili yaptığınız en büyük şey muhtemelen fabrika yarlarına sıfırlamaktır. İkincisi, bilgisayarınızın bileşenlerini bilmiyorum ama eğer eskiyse hard disk'iniz bozulmaya başlamıştır. Bir SSD+Windows 8.1 kurun bilgisayar 10 saniye içinde tamamen açılmış olacaktır. Üçüncüsü,virüs programlarını veya MAC OS'u biliyorum anlatmanıza gerek yok. Dördüncüsü ise zaten bilgisayarım kötü değil, MAC OS veya konsol gibi bir zımbırtıya ihtiyacım yok. Beşincisi ise konsolda oyun oynamak çamurlu bir monitörde oyun oynamaya benziyor.

konuyu şikayet ediyim bakalım kapanacakmı şansımı deneyim bakalım.Ömer varsa kapatır

Niye rezil oldun diye mi ?
  • telefonlar bilgisayarların yerini tutamaz şimdi hepinize sorarım subway surf bilgisayarda olsa hangimiz onun yüzüne bakar telefonların dokunmatik ekranı olmasa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çöreklipeynir

telefonlar bilgisayarların yerini tutamaz şimdi hepinize sorarım subway surf bilgisayarda olsa hangimiz onun yüzüne bakar telefonların dokunmatik ekranı olmasa ...

Bir de şu var mesela bilgisayarda oyunu aldın vs mesela Battlefield oynuyorsun diyelim. Öyle her silahı almak için para vermene gerek yok. Hadi DLC desen en azından öyle ekrana bir anda fırlayan reklamlar yok :D
  • Bilgisayarın yeri ayrıdır çok üstün bir soğutma teknolojisi bulunmadığı takdirde telefonlar asla pc olamaz
  • Telefonlar isterse 15'' olsun asla bilgisayar gibi internette gezinme zevki veremezler bana.

Fare, klavye ile rahat rahat kullanmak bir başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kim ne derse desin, telefonlar asla pc leri gecemeyecektir. su parcayi alip kasaya takmak gibisi yok..

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?

en son hd 3850 de kaldım, şu parçaları çok almak istiyorum aslında ilerde bakalım

ekran karti alirken islemci, guc kaynagi gibi parcalarda cok onemli. ben genelde dahili bilesenlerde takilirdim ama simdi mola verdim. alacagin zaman PM at yardimci olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monstrosity

Bilgisayarın yeri ayrıdır çok üstün bir soğutma teknolojisi bulunmadığı takdirde telefonlar asla pc olamaz

Aynen bilgisayarda sıvı azot ile manyak rekorlar kırılıyor :D Geçenlerde FX 8370 sıvı azot ile OC testlerinde 8722.78 MHz yaptı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

quote:

Aynen insan resmine bakınca bile aşık oluyor :D

Kyroath aklıma bir fikir getirdi grup kurayım mı ?

Ben kur diyorum ama ilk üye benim

Onur üyesi yapıyor ve birazdan grubu kuruyorum.

ben bu konu açılmadan önce bunu düşünüyodum telefon kullanıyorum ama bilgisayarım kadar değil. imzamdaki telefonun şarjı 3 gün yetiyo o kadar yani. Benide onur üyesi yapmanı bekliyorum.
  • Tabiki yaparım o zaman grubu kurayım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.