Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan şu pc'lere bukadar para verenleri gördükçe üzülüyorum yemin ederim. Ben aşağıdaki sistemi toplam 6000 Tl ye topladım buna Gtx 1070'li laptop, 144hz curved monitör, logitech g430, full rgb mekanik klavye dahil, siz de 6K ya anca gidin gtx 1050ti lı laptop alın :/

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 27 Ocak 2019; 14:2:43 >

• Sen sistem toplama o monitör seçim mantığından sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Ulan 20 liraya aldığım mouse ile 1 yıl oynayabiliyorum, evet bu kura rağmen. Hocam siz de baya zengindiniz herhalde. Kur artınca babanızın şirketi mi battı?
  • 2016 yılı ağustos ayının ilk haftası :

gtx 1070 : 2056 tl ( asus strix o8g hız aşırtılmış model )

6700k işlemci : 1361 tl

asus ranger vIII anakart 774 tl

gskill marka 3000 mhz 16 gb ram 386 tl

WD Blue dahili hard disk 1 TB 210 tl

corsair force le 250 gb SSD 276 tl

corsair cs 750m gold PSU 473 tl

corsair carbide spec alpha kasa : 318 tl

hyper 212x işlemci sogutucu 177 tl

bütün parçalar piyasaya göre pahalı olan vatandan alınıktı internet sitelerinde bir miktar daha ucuza da bulunuyordu.

Aynı sistemde şimdi sanıyorum sadece gtx 1070 3000 bin liraya zor bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 27 Ocak 2019; 13:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

2 yil once aldim 10 lira. 5 yil daha gider. Sence az mi gelmis?

Alıntıları Göster
    Oyuncu farelerinden bahsediyoruz sanmıştım...
    Yoksa 20-30 liraya internette dolaşmalık fareler var evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Monitör markası ne hocam.
    Viewsonic xg2703 gs. 27' /1440p/ 165hz /Ahva Ips /G-sync / 4ms

• Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Çöp tn panel monitör xdddd

• Bir an çerçevelerden asus'un 4k 144hz monitörü mü diye düşündümde 165hz 2K G-Sync'te çok iyimiş.
  • quote:

Bir an çerçevelerden asus'un 4k 144hz monitörü mü diye düşündümde 165hz 2K G-Sync'te çok iyimiş.
    Ahhhh ahhhhh Aslında benim gözüm acer x34 120hz lerdeydi ama çok pahalı alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 27 Ocak 2019; 13:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Oyuncu farelerinden bahsediyoruz sanmıştım...
    Yoksa 20-30 liraya internette dolaşmalık fareler var evet.

Alıntıları Göster
    [(4646135135146884^100)!]! tuşlu fareler çöpniteda işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 27 Ocak 2019; 13:59:37 >
  • Başkanlık sistemi geldi mi hepsi düzelecek(ti)...
  • Hocam o da iyide geniş ekranı oyun oynarken ne bileyim dizi falan izlerken kullanamazsınız en azından düz panel kadar iyi olmaz. Bence iyi yapmışsınız bu modeli alarak görüntü kaliteside iyiyse 2k g-sync den daha iyi ne olabilir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

En alt seviye celeronlu laptoplar bile 1500tlden başlıyor. 7-8 sene önce o paraya orta seviye i5li + harici gpusu olan laptop alınıyordu. Hadi bu çok uzak olduysa 2-3 sene önce 700-800e satılıyordu celeronlu laptoplar.
    Bu ülkede teknolojik her şey artık lüks.

Alıntıları Göster
    kesinlikle katılıyorum. bayadır takip ediyorum laptop fiyatlarını.bir ara bozuldu laptopum bayada eski bi cihaz neyse yenisini alıyım diye baya bakındım(daha sonra eski anakart buldum onla devam ediyorum).daha 1 yıl önce milletin 2300 liraya aldıgı orta kademe oyun laptopları su an minumum 4.600 lira.artık tamamen lüks oldu laptop.ikinci ellere bakıyorsun adam celeronlı laptopa 2 bin lira diyor :) sonumuz hayra gitmiyorda nereye gidiyor meçhul.ülkede bir yılda %70 devalüasyon oldu.bunu herkes görmezlikten geliyor.para pul oldu satın alma gücünü baya yitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

kesinlikle katılıyorum. bayadır takip ediyorum laptop fiyatlarını.bir ara bozuldu laptopum bayada eski bi cihaz neyse yenisini alıyım diye baya bakındım(daha sonra eski anakart buldum onla devam ediyorum).daha 1 yıl önce milletin 2300 liraya aldıgı orta kademe oyun laptopları su an minumum 4.600 lira.artık tamamen lüks oldu laptop.ikinci ellere bakıyorsun adam celeronlı laptopa 2 bin lira diyor :) sonumuz hayra gitmiyorda nereye gidiyor meçhul.ülkede bir yılda %70 devalüasyon oldu.bunu herkes görmezlikten geliyor.para pul oldu satın alma gücünü baya yitirdi

Alıntıları Göster
    Şuan kullandığım 7.nesil i5li ve 940mxli lenovo laptobu indirimle 2500e almıştım 1 buçuk yıl oldu alalı, aynı seviye laptopların sıfırı şuan 3500
    Arkadaşım abdde yaşıyor geçen atmıştı bana senin pc değilmi bu diye, sıfırı indirimde 299dolara satılıyordu görünce inanmak istemedim.
    2 hafta önce falanda s9 plus 64gb indirimle 420 dolardı vergiler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 27 Ocak 2019; 14:10:53 >

• quote:

Ulan şu pc'lere bukadar para verenleri gördükçe üzülüyorum yemin ederim. Ben aşağıdaki sistemi toplam 6000 Tl ye topladım buna Gtx 1070'li laptop, 144hz curved monitör, logitech g430, full rgb mekanik klavye dahil, siz de 6K ya anca gidin gtx 1050ti lı laptop alın :/

ps5 çıkınca 1070 çöp olacak o zaman ne yapacan

• 2 ay sonra o paraya o sistemi.zor bulursun. En az 18000 TL
    Üst seviyede bir bilgisayar 150.000 TL ye alırsın. Elini ya çabuk tut ya da unut onu.

• Almanya'daki Media Markt'ta Gaming PC fiyatları... ağlamıyorum gözüme toz kaçtı

Ekran kartlarına buradan bakabilirsiniz RTX 2080 892 Euro !
    www.mediamarkt.de
    PC Grafikkarte für Gamer online kaufen | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.de/de/category/_grafikkarten-640610.html

• Kesin çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Şuan kullandığım 7.nesil i5li ve 940mxli lenovo laptobu indirimle 2500e almıştım 1 buçuk yıl oldu alalı, aynı seviye laptopların sıfırı şuan 3500
    Arkadaşım abdde yaşıyor geçen atmıştı bana senin pc değilmi bu diye, sıfırı indirimde 299dolara satılıyordu görünce inanmak istemedim.
    2 hafta önce falanda s9 plus 64gb indirimle 420 dolardı vergiler dahil.

Alıntıları Göster
    yurt dısına çıkan birini bulup getirmek lazım.yoksa burda 5 bin liraya anca orta halli bir sey alınır.şuna bak 300 dolar.celeronu alamazsın burda o fiyata

• quote:

Kesin çöp olur.
    çöp olmadığı için şuan gtx 570 ile 4k ultra oynanıyor değil mi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 27 Ocak 2019; 14:17:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.