Şimdi Ara

Bilgisayarın Resetlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.
    İnternete girdiğimizde veya bilgisayarda bir işlem yaparken birden kendiliğinden resetleniyor. Sebebi sizce ne olabilir.

• Bunun bir çok nedeni olabilir ama olası ve en büyük nedeni tecrübelerime dayanarak söylüyorum servislerdeki Remote procedure call yada diğer adıyla uzaktan yordam çağrısı servislere denetim masası yönetimsel araçlardan hizmetlerden bakabilirsin arkadaşım burda recovery yani kurtarmaların bilgisayarı resetle konumunda olabilir yeniden başlat olan ayarlarını bir değiştir öyle dene dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: cemabay

Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.
    İnternete girdiğimizde veya bilgisayarda bir işlem yaparken birden kendiliğinden resetleniyor. Sebebi sizce ne olabilir.

Sistem özellikleri Intel Q6600 işlemci + 4gb Kingston HyperX ram 1200 MHz + Asus Maximus Formula X38 + Sapphire HD 3870X2 DDR3 1GB 512 bit + 4X500GB Seagate NCQ 32MB Cache Sata II HDD + 22" Samsung 2232BW + Enermax uber chakra kasa + Darkpower Be quiet 850W PSU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ati06

Bunun bir çok nedeni olabilir ama olası ve en büyük nedeni tecrübelerime dayanarak söylüyorum servislerdeki Remote procedure call yada diğer adıyla uzaktan yordam çağrısı servislere denetim masası yönetimsel araçlardan hizmetlerden bakabilirsin arkadaşım burda recovery yani kurtarmaların bilgisayarı resetle konumunda olabilir yeniden başlat olan ayarlarını bir değiştir öyle dene dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: cemabay

Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.

peki hocam uzaktan yordam çağrısı ayarlarını değiştirirsek pc yi riske sokmuş olmazmıyız nedersiniz.

*AMD-ATHLON 64 3700+SAN DIEGO*

*ABİT-AN8 SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939)
    ***MSI 7900 GT***TWINMOS-1 GB 400 DUAL CL 2.5*
    ***WESTERN DIGITAL - 250 GB SATA2 16MB
    ****SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ ***
    *17 SAMSUNG SYNCMASTER 757 DFX (2048-1536)
    *** ASUS 1608P2 DVD WRITER***CREATİVE I-TRİQUE 3200 2+1 *
    *ENERMAX LİBERTY 500 W PSU ATX V2.2 20+4PIN ***ENERMAX CS-5168 TABFS*

• Arkadaşın dediğide olabilir ramda de bir sorun olabilir..PSU da da gerilim düşmesine bağlı bişiler olabilir...Bir format at..Temiz kurulum yap..Hiç bir şey kurma..Öle windows üzerinde bişiler yap müzik çal falan..Hala resetliyosa donanımsal bi sorun olabilir..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.