Şimdi Ara

Bilgisayarın içinde boş slot var. SSD takabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde ilk kez bilgisayarımın içini açıp fan temizliği ve termal macun değişimi yaptım. Bu sırada extra boş bir slot gördüm. Extra bellek takmak için büyük ihtimalle.Bu slota ssd takmayı düşünüyorum. Donanım değişiminden pek anlamadığım için sizlere danışmak istedim ve bir kaç sorum olacak. Ssd girişleri birbirinden farklı mıdır, sata girişleri ve ssd girişleri arasında fark var mıdır? Ssd yi aliexpressten almayı düşünüyorum. Bir çok marka var samsung gibi bilindik marka olmadıktan sonra farkeder mi? Uzun ömürlü olması çok da önemli değil. Max. 2 yıl daha kullanırım bu bilgisayarı zaten. Aydınlatırsanız sevinirim. Bilgisayarımın marka ve modeli "Acer Aspire V3 772G".
    Bu arada boş slotun fotoğrafını atayım. Hangi ssd yi alacağıma henüz karar vermedim onun için şimdilik atmıyorum onun fotoğrafını. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquset -- 8 Mayıs 2017; 15:20:41 >

• Hocam sizin aradiginiz sata girisli bir ssd cok pahali bir sey olmasina gerek yok zaten sata 2 dir o bilgisayar ama bence yine de aliexpressten almayın markasız ne idigi belirsiz bir sey gelebilir. Eski hdd nizi cikartip yerine ssd takıcaksınız ya da cd rom girisini 2.5 hdd slotuna ceviren aparatlar var onu kullanacaksinız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Hocam sizin aradiginiz sata girisli bir ssd cok pahali bir sey olmasina gerek yok zaten sata 2 dir o bilgisayar ama bence yine de aliexpressten almayın markasız ne idigi belirsiz bir sey gelebilir. Eski hdd nizi cikartip yerine ssd takıcaksınız ya da cd rom girisini 2.5 hdd slotuna ceviren aparatlar var onu kullanacaksinız

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkürler. Yalnız tam anlayamadım. Ssd takmak için eski hdd yi çıkarmak zorunda mıyım? Hazır bu port boştayken kullanayım diyordum. Planım sadece işletim sistemini ssd ye kurmak, o yüzden düşük boyutlu bir şey almayı düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquset -- 8 Mayıs 2017; 17:16:40 >
  • conquset C kullanıcısına yanıt
    Oluyosa kullanin hocam pardon fotografi gormedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Myth61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tekrardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.