Şimdi Ara

Bilgisayarımın Sürümü Güncellendikten Sonra Ofis Programlarının Bir Kısmı Silindi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1'deydim diye biliyorum ama kontrol etmedim, bilgisayar üzerinden bilgisayara format atmıştım. 8.1'de kalmış olmam gerekir. Öyleydim veya değildim, fark etmez. Bilgisayar, 8.1 için güncelleme talep etti, kabul ettim ve format attıktan sonra indirmiş olduğum bir Ofis Programı paketi vardı, bu paketle birlikte gelen birçok ofis programı şu an bilgisayarımda yok.

Word, Excel, Powerpoint vesaire gibi başlıca kullanılan programlardan bahsediyorum. Bilgisayarda bulunmadı. Ofis Programlarını yeniden yüklemek istiyorum fakat bilgisayarımda kaydı var diye indirmiyor, Programlar kısmından ise Microsoft Office ile ilgili 2 programı da kaldıramadım. Kaldırılmadı.

Kaldırırsam yeniden yüklemem mümkün olacak, fakat olmuyor. Yardımcı olabilecek olanlar yorum atabilir.

Not: Ayrıca, sanırım yüklemiş olduğum başka antivirüs programları da silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 12 Ocak 2015; 16:24:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.