Şimdi Ara

Bilgisayarımın Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lol oynarken very low da oynuyorum ona rağmen 60 fps oluyor bi de alt + tab yapınca kasmaya başlıyor. Size bilgisayarımın özelliklerini vereceğim bu durum normal mi bakın.

Bilgisayarımın Özellikleri Bilgisayarımın Özellikleri

• ekran kartını güncelleştir
  • Islemci ve ekran kartin kotu kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V-sync açıktır.

• Ekran kartı eski değitirmen lazım.
  • bırakta alt tab yapınca kassın be kardeşim. i7-8gbram-2gb nvidia 720ekran kullanıyorum bu arada
  • Ayarlara gir Sağ üstteki ayarı (Varsayılan olabilir) Penceresiz olarak değiştir. Az da olsa kasma problemini düzeltir. Birde bütçen yeterli ise ekran kartını değiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guncelleme ile olmaz. Ekran kartin yetersiz

• Dostum bizim sistemler neredeyse aynı :)
    sana ssler atıyorum dene :)
    HDD farkımız var sanırım..
    Bende Kingston V300 120 GB SS mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_guard -- 30 Ekim 2014; 13:44:32 >

• sistem çöp imkanın varsa değiştir
  • sanırım ekran kartım yetersiz böyle konularda pek bilgim olmadığı için sizlerden yardım istedim bu pcye nasıl bir ekran kartı iyi olur yani hangi ekran kartını almalıyım söylerseniz memnun olurum
  • Sıkıntı 60'ı çıkmaması mı? Yanlış anlama bazıları yüksek fpsyi kötü bir şey sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 30 Ekim 2014; 19:15:42 >
  • yok tam olarak öyle değil mesela adamlar very high oynuyor 60 fps benim ki very low da 60 fps en azından bi ortalara almak için nasıl bir ekran kartı almalıyım. Herkes yazmış ya ekran kartı kötü diye ondan öyle yazdım.
  • Sistem topluyim,butce kac kralini toplarim,o sistemi iyileştiremezsin!

• quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

yok tam olarak öyle değil mesela adamlar very high oynuyor 60 fps benim ki very low da 60 fps en azından bi ortalara almak için nasıl bir ekran kartı almalıyım. Herkes yazmış ya ekran kartı kötü diye ondan öyle yazdım.

Sistemin kotu oldugu icin 60fps yi ancak very low da alabiliyorsun.Yalniz 100fps alman sana birsey kazandirmayacak aksine goruntude kirilmalar yasiyacaksin monitorun 60hz destekliyordur.Guncel bir ekran karti al derim ama bu sefer islemci darbogaz yapicak.lol icin en azindan hd7770 veya 750ti işine yarayacaktir.Tabi bu kartlar icin islemci ve anakartini degistirmen gerekicek.Yani sen o pc yi komple degistirmen lazim low da oynamak istemiyorsan.

• Ekran kartın leşş

• İslemci ve ekran kartın değiştirirsen taam
  • İşlemci hızın çok az ayrıca 64 yerine 32 bit kullanman o sistem için daha iyi olur gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madfatcat

İşlemci hızın çok az ayrıca 64 yerine 32 bit kullanman o sistem için daha iyi olur gibi geliyor

önemli olan işlemci hızı olsa pentiniumlar tokatlardı şimdikileri
    önemli olan mimaridir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.