Şimdi Ara

Bilgisayarımın oyun esnasında kapanması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle parça modellerimi yazayımda sonra konuya geçelim.

İşlemci:Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30GHz, 3300 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
    8 gb ram
    ekran kartı:GeForce GTX 760
    ana kartım hakında bi bilgim yok

Benim sorunum oyun oynarken bilgisayarımın ekranı kararıyodu ve sesler gidiyodu ama kasa hala çalışmaya devam ediyodu.Res atınca CPU over temp diye beni uyarıyodu yani işlemcim ısındığı için oluyodu.Gittim fan aldım işlemcim soğuk 32-38 derece arasında ama hala sorunum devam ediyo , yani Hearthstone gibi küçük oyunlar oynarken ya da nette gezinirken değil ama CS GO OverWatch Subnautica FallOut serisi ni filan oynarken 15-30-40 dk sonra yani bi saate gelmeden oyunun ortasında tak ekran gidiyo sesler gidiyo hiç bir şey yapamıyosun yani alt f4 ya da ctrl alt del filan hiç bi şey işe yaramıyo öyle bekliyosun ya da res atıyosun.

Garanti sürem bittiği için vatana götüremiyorum.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeBestman -- 1 Eylül 2016; 22:11:44 >

• Tüm sıcaklıklara bu program ile bakabilirsin sıcaklıktan oluyor gibi yük altındayken bak. CPUID HWMonitor
  • Ekranın kapanması cpu dan değil gpu dan kaynaklanıyor büyük ihtimal harici ekran kartın ısınıyor gpu-z ile değerleri ölçüp yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
  • tabi söylemeyi unuttum , hata bende...ekran kartımın garantisi devam ediyor , vatana verdim dedim bunda bir sorun var bulun diye 2 hafta sonra geldi ekran kartımda hiç bir sorun yok...ekran kartım çok güzel bir şekilde çalışıyor.ama ısı programı indirerek bir kez daha bakayım.

teşekkürler...
  • ekran kartımın ısısı 37 idi , CS GO ya girdim 41 e çıktı daha silah seçemeden ekran gitti...ben sorunun ısı kaynaklı olduğunu sanmıyorum.yani şöyle daha önce aynı sorun sebebiyle res attığımda işlemcimin aşırı ısındığını söylüyordu ki 72 derecede kapanıyor.sonra fan alınca işlemcimin ısısı sabitlendi ama aynı hata devam etmekte.

006 adlı kullanıcının verdiği programı indirdim daha düzgün test edemeden kapandı ekran.ama 2 gün aralıksız Hearthstone gibi küçük oyunlar oynuyorum internette Twitch Youtube da sekme üstüne sekme açarak izliyorum sorun yok ama oyuna girince kafayı yiyor bilgisayar...
  • Psu'nuz nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.