Şimdi Ara

Bilgisayarımı Yenilicem Fakat Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim...
    Direk konuya gircem uzatmak istemiyorum :)
    Arkadaşlar elimde masaüstü bilgisayar var

Özellikleri:
    İntel Pentium 4 2.00 Ghz
    1 gb ram
    Geforce4 mx 4000 (128 mb harici) ekran kartı

Benim aklıma gelen bunlar eğer eksik varsa söylerseniz sevinirim.Hemen eksik yerleri doldururum...

Şimdi bu özellikli bilgisayarı yenilerken ben şunları yapmayı düşünüyorum;

1)İşlemciyi en düşük olarak İntel Pentium Dual Core

2)Rami en az 2 gb

3)Ekran kartını da 256 mb yada üstü

Fakat bunları yaparkende para fazla olmamalı bu yüzden size sormak istedim :) Ben bu bilgisayarı bu özelliklere nasıl düşük fiyatta yenilerim.
    Benim verebileceğim en fazla para 300 TL

Fakat kriterleride belirtim
    İşlemci İntel olcak
    Ram iyi marka olsun yeter :D
    Ekran kartı Geforce olcak

Bu arada ddr3 olması makbul olur :)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanos96 -- 16 Ekim 2010; 17:54:48 >

• 300 tl ye hiçbirşey yenileyemezsin hele hele ddr3 birde ekran kartının 256 mb felan olmasından ziyada chipseti önemli.Şöyle bir öneride bulunayum.Eski bilgisayarını komple sattıp kadıköyde alan yerler var.100 tl filan edebilir.Onuda ekleyip biraz daha para biriktirirsen en az 600 civarı birşey olursa birşey belki toplayabilirsin.Yada direk bunu alhttp://www.hepsiburada.com/Liste/notepal-intel-atom-230-16ghz-1gb-160gb-masaustu-bilgisayar-at1610t-16fds/ProductDetails.aspx?productId=bd53772&categoryId=34&SKU=BD53772-MYOK oyun vs oynatmaz.Sadece internet vs .

• Arkadaşım 300 tl ye anca bir ekran kartı yenileyebilirsin.125-150 tl vicarı ekran kartları var öle bir fiat ekran kartı alırsan.DDR2 RAm e paranda yetebilir.Alsan bile anakart desteklemiysa boşa olur.Arkadaşın söylediği iyi fikir.100 tl civarıan bir bilgisayarcıay satabilirsin.Yada çevrende elindeki PC yetecek biri varsa arkadaşına daha palıya bile satarsan biraz daha para biriktirip daha iyi bişi toplarsın.
  • arkadaşım everest adlı programı yükleyip anakartının tam modelini verirsen uyumlu parçalara önerebiliriz. Birde kasanı açıp güç kaynağının markasını ve watt ını söylersen çok iyi olur. Bu bilgiler olursa öneride bulunabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.