Şimdi Ara

Bilgisayarimi saticam ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    H110M PRO VD ANAKART
    I5 7400 ISLEMCI
    KINGSTON HYPERX 8GB RAM
    XIGMATE 500 W KASA CAMLI ( tam modelini bilmiyorum 580 w de olabilir )
    SEAGATE 1TB HARDISK

hepsinin kutusu var. garantileri bitmesine 14 ay daha var.

ne kadar eder acaba bu kasa?

• Sistemi komple değil de, parçaları ayrı ayrı satabilirsen eline 2 kat daha çok para geçecektir kardeşim.. bu şekilde satmaya kalkarsan ölücü kesim çok ucuza teklif verip almaya çalışacaktır.. mesela işlemci, ekran kartı ve RAM için farklı ilanlar aç sahibinden sitesi üzerinden.. diğer hard disk, hele anakart, kasa ve psu çok para yapmaz zaten..

İşlemci:https://www.sahibinden.com/islemci-masaustu?query_text_mf=i5+7400+i%C5%9Flemci&query_text=i5+7400+i%C5%9Flemci

RAM:https://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?condition=used&query_text=8+GB+DDR4+2400+MHz+RAM

Ekran Kartı:https://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?query_text=RX+570+4+GB+Ekran+kart%C4%B1

Bunlar dışında hard disk 100, anakart 100 - 120, kasa ve psu modeline göre 200 - 300 lira falan ancak yapacaktır..

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardesim senin dedigin gibi yapicam. oyle daha mantikli zaten. zamaninda sifirini 1000 tl ye aldigim ekran kartinin su an 2.eli 1500 tl olmus. rx470 yazmistim ben sen rx570lere bakmissin ama farketmiyor zaten ikisininde ikinci elinin fiyati nerdeyse ayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRelevant

tamamdır kardesim senin dedigin gibi yapicam. oyle daha mantikli zaten. zamaninda sifirini 1000 tl ye aldigim ekran kartinin su an 2.eli 1500 tl olmus. rx470 yazmistim ben sen rx570lere bakmissin ama farketmiyor zaten ikisininde ikinci elinin fiyati nerdeyse ayni.

Evet, RX 470 ve 570 hemen hemen aynı fiyata satılıyor şu anda 2. elde.. garantisi, kutusu, aksesuarları varsa, kart temizse, MSI veya ASUS gibi en çok tutulan markalardan biri ise çok kolay elden çıkarırsın.. bir de fiyatı diğerlerinden çok az uygun tutarsan senin kartı tercih edeceklerdir..
    evet hocam kutusu garantisi falan herşey var. yarından itibaren başlarım tek tek satmaya çalışmaya.
  • quote:

evet hocam kutusu garantisi falan herşey var. yarından itibaren başlarım tek tek satmaya çalışmaya.

Tamam, gayet güzel kardeşim.. ilan aç kart için söylediğim sitede.. bütün bilgilerini yaz.. bol foto ekle kartın kendisine ait.. fiyat da uygun olsun.. mining akımı bitti artık.. 1600 - 1700 liraya alıcı bulman çok zor olur artık o kart için.. :)
    1400 1500 etmezmi kardeşim rx470?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1400 1500 etmezmi kardeşim rx470?

Bir dene kardeşim.. ama faturayı da isteyecek alıcı.. onu ne yapacaksın.. 1000 liraya sıfır alıp 1500 liraya satman zor bence.. :) link vereyim hemen göreceksin zaten..

https://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?query_text=RX+470+4+GB+ekran+kart%C4%B1
    Parcalarinin hepsini birlikte aldim. Faturada hepsi yaziyor zaten veremem ki faturayi 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Parcalarinin hepsini birlikte aldim. Faturada hepsi yaziyor zaten veremem ki faturayi &#128512;

Veremesen de internet üzerinden belirli bir mail adresine faturanın bir ekran görüntüsünü isteyeceklerdir.. bundan kaçışın yok.. özellikle ekran kartının alış fiyatını mutlaka öğrenmek isterler.. :) ben olsam ben de isterim açıkçası.. faturasız ürün satın almam da satmam da hiçbir şekilde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.