Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Tüm Virüs'leri Nasıl Temizlerim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bilgisayarıma gelen virüslerin hala kalan dll dosyaları ek çalışması için gereken kalıntıları buluyorum daha önce hiç antivirüs
    kullanmadım gerek duymadığım için ama tüm virüsleri temizlemeye karar verdim tüm hepsini nasıl temizlerim
    ayrıca Combofix ile temizliyordum genelde virüs gelirse bilgisayara buda 3-4 ayda 1 belki olur kardeşim bazen virüs bulaştırıyor
    biliyorum Combofix bilgisayarda çıkan Mavi Ekran'ları gidermek için aslında ama gerçekten tüm virüsleri iyi bir şekilde öldürüyor
    sağlam bir program bana bir Antivürüs önerin yükleyecem tüm virüsleri kaldırdıktan sonra silicem ama şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
    ve çok ciddi yorumlar istiyorum!

• Cmd ye gir sonra şu kodu:attrib /S /D -s -h -r yaz gizli dosya ve klasörler görünür hale gelecektir ve virüs taraması yap. Anti virüs win7 ise microsoft Essentials indir win8 se zaten kendisinde yüklü pcnin aramaya defender yaz.Tara virüs bulmazsa yada düzelmezse söylersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

Cmd ye gir sonra şu kodu:attrib /S /D -s -h -r yaz gizli dosya ve klasörler görünür hale gelecektir ve virüs taraması yap. Anti virüs win7 ise microsoft Essentials indir win8 se zaten kendisinde yüklü pcnin aramaya defender yaz.Tara virüs bulmazsa yada düzelmezse söylersin

Güncellemelerde var ama ben yüklemiyordum bugün yükleyecem sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

Cmd ye gir sonra şu kodu:attrib /S /D -s -h -r yaz gizli dosya ve klasörler görünür hale gelecektir ve virüs taraması yap. Anti virüs win7 ise microsoft Essentials indir win8 se zaten kendisinde yüklü pcnin aramaya defender yaz.Tara virüs bulmazsa yada düzelmezse söylersin

Güncellemelerde var ama ben yüklemiyordum bugün yükleyecem sağol

Rica ederim bana haber verirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.