Şimdi Ara

bilgisayarımdaki MSN programının açlışmasını durdurabilir miyim.??? acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim sorunum braz farklı kardeşim benım odamdaki bilgisayadan sürekli msn e giriyor bilgiayardan msn programını kaldırmadan programın çalışmasını bozabilirmıyım böyle bir şansım varmı. tabi istediğim zaman da düzeltip kendim girmek üzere...:) msn de pek işim olmuyor kökten kaldırırsam tekrar yukler bilgisayara ama var olan msn programı bozuk olursa uğrasmaz şütfen yardımlarınızı beklıyorum acil.çünku kardeşim yuzunden geceerı uyumuyorum benı bu dertten kurtaracak acil bir çözümü olan varsa yazsın hemen şidmidden çok tesekkür ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEVTON -- 26 Ocak 2008; 19:54:44 >

• Şöle yapabilirsin msn nin kısayolunu değilde gerçek yolunun yani C:\ deki kısayolu başka bi yere taşı kısayola tıkladığında bulamadığı için açmayacaktır Kardeşin eğer bilmiyorsa ztn giremez
  • sana daha pratik bişey söylym...

öncelikle başlat menüsünden msn e girmesini engellemek icin ordaki kutusunu kaldır sil
    sonra masaüstünde msnin gercek simgesi warsa onun kısayolunu yap ve gercegini sakla başka bi yere
    sonra kısayola sağ tıkla ve hedef bölümünü kopyala bi yere kaydet.. bu hedefi değiştir başka bişyeyler yaz ki basınca calısmasın

sen girmek istediginde hedef bolumune o kaydettign şeyi kopyala ve gir

olmazsa çak kardeşine bi tane sözün geçsin aaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.