Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki anlayamadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sırf bu sorun yüzünden donanım habere üye oldum bana yardım edebiliceğinizi düşündüm lenovo g570 markalı bir diz üstü bilgisayara sahibim daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşılaşıyorum internette 15 yada 20 dakika kaldığım zaman bilgisayar internette hiç bir siteyi yada internetle alakalı hiç bir yeri açmıyor internet bağlantım var gözüküyor ama internetle ilgili hiç bir şey yapamıyorum belli bir süreden sonra ağ iletişimi yok yazıyor ve sarı bir ünlem geliyor sonrada ağ bağlantısı yok diye gösteriyor bu sorun internetten kaynaklanamaz çünkü bir bilgisayarım daha var diz üstü bilgisayarımda bu sorun yaşandığında onda hala internet var oluyor ve onda internetle ilgili şeyler yapabiliyorum müzik dinlemek vs. ama diz üstünde bilgisayar adeta donuyor denetim masasına girip ağ denetimine basıyorum bilgisayar ağ denetimini açmıyor donuyor arada sırada windows gezgini yanıt vermiyor yazısıda çıkabiliyor. bu durum yaşandığında bilgisayarımı kapat yazısına tıklıyorum bilgisayar kapanıyor diyor ama kapanmıyor bilgisayarı sadece power düğmesine uzun süre basarak kapatabiliyorum sonra yeniden başlatıyorum 15 20 dk takılıyorum internette ve yine aynı sorun daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım windows 7 kullanıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok da özenerek kullanırım diz üstü bilgisayarımı daha yeni format attırdım ayrıca 3 hafta falan oldu bu sorun başladı daha önce normaldi bilgisayarın ısınmasından kaynaklandığını düşündüm ve daha kaliteli bir fan aldım logitech marka yine aynı sorun yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• Lütfen yardımcı olun lütfen
  • internet bağlantısını wi-fi ile mi kullanıyorsun
  • Evet dostum kablosuz
  • Gerçekten yardıma ihtiyacım var maddi durumum bu aralar iyi olmadığı için yeni bir bilgisayarda alamam nedir bunun çözümü :(
  • wi-fi kullanıyorsan birçok neden olabilir. kullandığın ağ bir başkasına mı ait?
  • Hayır kendimin ama yazımdada belirttiğim gibi internetten kaynaklandığını sanmıyorum bir bilgisayarım daha var laptop da internet falan kafayı yiyince o tıkır tıkır çalıştırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam , ilk önce ethernet ve wireles drıver guncelle cerez gecmıs temızle dns değiş .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konularda pek iyi değilim bu driver linkini nerden bulabilirim yardımcı olurmusun
  • bilgisayarın cevap vermemesi çok çeşitli sebeplerden dolayı olabilir.
    diskine bir bad sector taraması yapar mısın?
    bozuk kesimvar mı bir kontrol et.
    o bozuk yerlerde windowsun sistem dosyaları denk gelmiş ise bir işlem yaparken birden cevap vermemeye başlayabilir.
  • Lütfen yardım edin bir de sade bir dille anlatırsanız yapmam gerekenleri lütfen
  • diskine bad sektör taraması yap dedim.
    bunun daha kısa ve daha açık anlatılma şansı yok ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.