Şimdi Ara

Bilgisayarımda sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda(laptop) 1 ay önceye kadar hiç bir şey yoktu.(Bu arada Windows 8 pro işletim sistemi).Ama 1 ay önce bilgisayarı açtığımda çok ilginç bir sorunla karşılaştım, bilgisayar açıldığında, tamamen kendine geldiğinde klavye kafayı yemiş durumdaydı.Her bi harf bir şeyi açıp kapatıyordu, örneğin c harfi windows 8'de fareyi en sağa götürdüğünüzde sağ taraftaki "Ara, paylaşım, başlangıç cihazlar, ayarlar" bölümünü açıyor.Enter tuşu ekran okuyucuyu açıyor ve bu örnekler çoğaltılabilir.Ya bir google'a bile girmekte zorluk çekiyordum sanal klavyeyle yazıyordum.Ama bilgisayar açıldıktan 10-15 dakika sonra düzeliyordu klavye.Ama bu sorun çok uzun sürmedi, birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi.Ama bugün tekrar başladı arkadaşlar sabahtan beri bu ikinci açışım yemin ederim 1 saatimi çaldı şu şey çok sinir bozucu acaba neden böyle ya merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18Yusuf720 -- 15 Mart 2014; 20:06:31 >

• Başlığı sorunla ilgili olarak değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooamazingoo

bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir

bişi yüklemediğim halde mi?Ayrıca asc7 ultimate'nin en güncel ve full sürümüne sahibim(4 4'lük program her türlü şeyi barındırıyor ayrıca antivirüs'ü de var).Ayrıca onu geçtim windows defender de açık ve güncel.
  • ## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##
    3] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız. Aksi davranışlarda konu silinebilir.

“Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat" , “Uzman sorusu”.. gibi konuyla alakası olmayan kural dışı başlık kullanan konular , aramıza yeni katılmış, belirli bir rütbeye ulaşmamış üyeler tarafından açıldı ise; yönetici tarafından kural hatırlatılacak ve konuyu açanın başlığı değiştirmesi beklenecektir. Bekleme süresi sonunda kural dışı başlık değiştirilmedi ise konu" Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir.

Belirli bir mesaj sayısına ulaşmış ve rütbeli üyeler, bu kural dışı davranışı yapmış ise, konu başlıkları direk kilitlenecek ya da silinecektir. Konuları, " Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir. .

• srdrerkoc kullanıcısına yanıt
    Ya bugün de maşallah herkes ahkam kesmeye giriyo konuya hocam bilgin varsa cevap yaz bunu özelden de atabilirdin ama yine de teşekkürler.
  • Sorunun Basit Yapışkan Tuşlar Açılmış CTRL Tuşlarını Teker teker dene Enterın Altındakine Serice Bas ve Tekrar Dene Olması Gerek kolay Gelsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCamel

Sorunun Basit Yapışkan Tuşlar Açılmış CTRL Tuşlarını Teker teker dene Enterın Altındakine Serice Bas ve Tekrar Dene Olması Gerek kolay Gelsin :)

Yok kardeş yapışkan tuşlar değil sıkıntı çok kontrol ettim alakalı değil, yine de çok teşekkür ederim.
  • Sorununu Buldum Bilgisayarına Sızan bir Klavye Virüsünden Kaynaklanıyor ... İnternette Araştırırsan Bulursun CMOD komut verdikce Virüs Harekete geçiyor Ve Silinmesi İmkansız hale Geçiyor Format Atarak Kurtul :) Bu kadar
  • quote:

Sorununu Buldum Bilgisayarına Sızan bir Klavye Virüsünden Kaynaklanıyor ... İnternette Araştırırsan Bulursun CMOD komut verdikce Virüs Harekete geçiyor Ve Silinmesi İmkansız hale Geçiyor Format Atarak Kurtul :) Bu kadar

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, formatı da yeni atmıştım kötü oldu bu.Fakat şunu merak ettim.Hiç bir şekilde bir şey yüklememiş olmama ve virüs girmemiş olmasına rağmen niye böyle oldu?Hem de 1 ay önce başladı 1-2 gün devam etti sonra kendiliğinden kesildi bir de bugün başladı, öyle silinmeyen bir virüs olsaydı her zaman olan bir şey olmazmıydı?Son olarak neden ilk 10 dakika sürüyor sonradan kesiliyor, teşekkür ederim.
  • CMOD geç komut veriyor bu olay bir şey indirmeden Girdiğin Sitelerdende Bulaşabilir... Yani CMODu Aktifleştiren Siteler 10dakika sonra gitmesinin nedenide Şu Olabilir Virüs Zamanlamaya Göre Çalışabilir Ve Varsayımlar varsayımlar Tahminimce o Yapışkan tuşlar değilsede Klavyede CMODDA çalışmıyor Olabilir ve Bu konuyla ilgili dolusyla Varsayım Öne sürülebilir :) Teşekkürler
  • quote:

CMOD geç komut veriyor bu olay bir şey indirmeden Girdiğin Sitelerdende Bulaşabilir... Yani CMODu Aktifleştiren Siteler 10dakika sonra gitmesinin nedenide Şu Olabilir Virüs Zamanlamaya Göre Çalışabilir Ve Varsayımlar varsayımlar Tahminimce o Yapışkan tuşlar değilsede Klavyede CMODDA çalışmıyor Olabilir ve Bu konuyla ilgili dolusyla Varsayım Öne sürülebilir :) Teşekkürler

Çok teşekkür ederim peki ben suçsuz günahsız dolaşırken o bana virüs bulaştıran *** siteyi öğrenebileceğim bir yer var mı?
  • Gemişten Araştır Sertifikasız Siteler Olabilir Defender Aktifleştir ve Gizli Pencereden Geçmişinden Sertifikasız Olanları Filtrele Çnkü Güvenilmez siteler ONLARDIR :) Anlamadım Sitelere Diss mi Atacaksın :D
  • quote:

Gemişten Araştır Sertifikasız Siteler Olabilir Defender Aktifleştir ve Gizli Pencereden Geçmişinden Sertifikasız Olanları Filtrele Çnkü Güvenilmez siteler ONLARDIR :) Anlamadım Sitelere Diss mi Atacaksın :D

Hayır beni kaybedecekler:)Yani bir daha o sitelere girmek gibi hataya düşmem, başkalarını da düşürmem.
    Peki sertifikasız olan siteleri nasıl filtreleyebiliriz ayrıntılı olarak anlatabilirmisin?
  • Siteler Zaten Sertifikasız Diye GEÇMİŞTE gözükür Eğer Mozilla Kullanıyorsan :) tABİ diğer Tarayıcılardada Mümkün :=)
  • quote:

Siteler Zaten Sertifikasız Diye GEÇMİŞTE gözükür Eğer Mozilla Kullanıyorsan :) tABİ diğer Tarayıcılardada Mümkün :=)

Chrome kullanıyorum sağol, bu arada geçti bu sorun tek o gün oldu.İnşallah bir daha tekrarlamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.