arkadaşlar bilgisayarım pro2000 winxp 512 ram var orjinal ekran kartı programı ati ve bu program herkezin bildiği gibi çok hata veriyor eskiden hiçbir şey yoktu ama artık hangi oyuna girersem giriyim bir süre sonra yani 10 15 dk sonra bilgisayar donuyo ve ati hata veriyo bilgisayarımın çok ısındığını fark ettim yan kapağını çıkarttım bu birazdaha rahatlattı bilgisayarı ama şuan yine donuyo mesala online oyunlarda birbirinle konusursunya yazıyazarken falan mesela ozaman ben yazıyazıyorum ama her harf 2,3 saniye sonra çıkıyor şimdi atiyi nvdia deiştirsemmi diye düşünüyorum yada deiştirmeden bu sorunu çözermiyim ben bir yolunu bulamadım onun için sizlerle paylaşmak istedim acaba bilgisayara ram falanmı koysam ekran kartınımı değiştirsem yoksa destekleyici fanmı koysam diye düşünüyorum bu soruna bir çözüm bulabilirmisiniz bide unutmadan pc donduğunda atinin hatası geliyo ve pcyi tekrar başlatmak gerekiyor formatta attım bütün driverlerini yükledim ve engüncel durumdalar virüs falan hiçbir şey yok pcde nod32 ve kaspersky var ama kaspersky kastıgı için onu sildim cevaplarınızı bekliyorum msndende cevap yazabilirsiniz dj_batu_1997@hotmail.com
evet ati kartlar biraz sorunlu oluyor bunun nedenide diğer parçalarla uyumsuz olması mesela Ati ve amd işlemci herzaman daha uyumlu olur aynı şey nvidia ve intel icinde gecerli bende ati kartla baya bi problem yaşamıstım.Isınma problemi yazın herkeste oluyor ama ekran kartını değiştirmeni tavsiye ederim
saol kardeş
işlemci fanını temizle bi de işlemci ve de ekran kartına termal macun sür ya da sürdür ati ekran kartları sorunlu yazmışsınız ben bu sene ilk defa ati ekran karıt aldım hd3650 yi aldım bu sene hiç bir sorun ısınma problemi yok aldıgınız ekran kartınına dikkat etmeniz lazım karar verdiginiz ekran kartını internetten araştırırsanız daha stabil birşey alabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme