Şimdi Ara

Bilgisayarımda Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda undercover oynarken kitlenio ekran ve sonra bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıo. aynı şekilde windows media player da video izlerkende kapatıp diğer video yu açarken kitlenioyor. Acaba neden olabilir? yardım ederseniz çok sevinirim.

• PC ye usb den bir cihaz bağlıysa onun sürücüsünü yanlış yada eksik yüklemişindir eğer varsa çıkarıp tekrar dene.Sistemde oc varsa fsb yada cpu voltajı yetrsiz olabilir.Ramların zamanlamalarını manuel yaptıysan onları autoya al.Bunları bir dene bakalım ne olacak.
  • Ramların zamanlamaları autoya usb den bağlı cihazda yok. ama ben ekran kartımın sogutmasında bi problem olabilir die düşünüorum. ama emin değilim pasif sogutma sogutma war ekran kartımdaki demirlere el deymior. çok sıcak oluyorlar acaba normal mi
  • Çözümü sanki kendin bulmuşsun! Bi tane fanı takıp dene bence sorunun hallolacak!
  • Fanı alıp ekran kartına nasıl takabilirim birde fan önerin war mı acaba?
  • muhtemelen ekran kartından slient ekran kartı sanıırm senınki bunlarda zaten oyun için değil çok ısınır dedigin gibi el surulmez hale gelirler bir tane kasa fanı taktıgın zaman sorunun çözülür bu sekilde kullanmaya devam edersen yakabilirsin grafik kartını
  • bilgi için teşekkür ederim o kadar saçma bi olay ki benim kasa masanın altında kapaklı bi bölümde duruo eger kapagı kapatırsam işlemcinin fanı calıstıgı zaman oyun donmadan rahat oynanıo. dolabın kapak açıkken kitleni bilgisayar ve yeniden basşlıo bencede eger bi fan takarsam sorun çözülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana kalırsa sorun sıcaklıktan kaynaklanıyor bence kasaya ek fan tak
  • Arkadaşlar Nasıl fan takabilirim. ve nereye takmam gereklidir. ve önerebileceginiz bir fan war mı ? şunu al tak dediğiniz?
  • Kasana bağlı nereye alıp fan takabileceğin. Ekran kartının soğutucusunu da fanlı bir modelle değiştirebilirsin ama palit referans tasarım üretmediği için uyacak soğutucu bulmak sorun olabilir. Kasanın da kapağında fan takılabilecek delikli yerler varsa oralara alıp takabilirsin. Bir de kasayı kapalı, sıkışık, havasız yerlerde tutma. Ferah, geniş alanlarda dursun.
  • Tavsiyeler için soğolun. Araştırıp bi sogutucu takarım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.