Şimdi Ara

Bilgisayarımda 2 Ekran Kartı Var İyi Olanı Seçmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar. EasyNote TS laptop kullanıyorum. Özellikleri ise şöyle :

Şimdi ben Aygıt Yöneticisine giriyorum, Görüntü bağdaştırıcıları bölümü altında 2 tane ekran kartı görüyorum.

-Intel (R) HD Graphics 3000 (Aktif gözüküyor)
    -NVIDIA GeForce GT 540M (Aktif gözüküyor)

Dxdiag girip Ekran bölümüne geçtiğimde Intel ekran kartının aktif olduğunu görüyorum :

İnternette araştırdığımda oyuna sağ tıklayıp, "Grafik İşlemciyle Çalıştır" yazısına tıklanması söyleniyor ama öyle bir seçenek yok.

Şimdi asıl sorunuma gelicek olursak, NVIDIA kartımın sistem gereksinimlerinde yeterli olduğu hatta arttığı oyunlarda çok düşük FPS alıyorum ve oyun kasıyor. Game booster kullanıp, CCleaner ile temizleme yapmak vs işe yaramıyor.

Denediğim yöntemler :

1- Format işe yaramıyor.

2- NVIDIA kontrol panelinden, 3D ayarlarından tercih edilen grafik işlemcisini NVIDA olarak ayarladım.

3- Aygıt Yöneticisinden "Intel" ekran kartını devre dışı bıraktım, devre dışı bıraktığım gibi ekran karardı. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzeldi ancak dxdiag girdiğimde Ekran bölümünde "YOK" yazmaya başladı.

4- Aygıt yöneticisinde hem INTEL hem NVIDIA aktif olarak gözüktüğü için NVIDIA ekran kartına sağ tıklayıp "Aktifleştir" gibi bir şey mümkün olmuyor.

5- Ekran kartı driverları güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lustalyak -- 12 Haziran 2016; 14:19:40 >

• Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.