Şimdi Ara

Bilgisayarıma Uygun İşlemci ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pcmi 2009da aldım herşey şimdiye kadar iyiydi ama işlemcinin ısısı 70 dereceye kadar yükseldi en azı bile 60 derece eskiden nfs carbon bile oynanıyordu şimdi gta vice city kasıyor eğer çözümü varsa söylermisiniz ve bilgisayarıma uygun işlemci link verirmisiniz hepsiburadadan olursa sevinirim

    Bilgisayarıma Uygun İşlemci ?

    Bilgisayarıma Uygun İşlemci ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zunfix -- 18 Şubat 2017; 10:9:22 >







  • yardım edecek yokmu
  • İşlemcinizin fanını en son ne zaman temizlediniz? Düzenli format atıyormusunuz ve Windows temizlik programınız varmı? (Ccleaner ya da Advance System Care..gibi..)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Support.aspx?DetailID=897&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0



    anakartinizin destekledigi islemci listesi yukarida core2quad islemcileri destekliyor gibi gorunuyor. q8400 gibi bir islemci alip kullanabilirsiniz. ama sifirini bulmaktansa forumdan 2. el alip kullanmaniz daha akillica olur.



    isinma sorunu arkadasin dedigi gibi fani temizleme ve yeniden macunlama ile alakalidir muhtemelen. eger hic temizleme yapmadiysaniz bubkadsr isinmasi normal. youtube dan islemci temizleme videolarina bakip k3ndiniz yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayarında ekran kartı yok ya driver yüklenmemiş ya da gerçekten yok. Çünkü o işlemci ile gta vice city carbon gta san andreas crysis half life 2 gibi oyunlari cok rahat oynaman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.