Şimdi Ara

Bilgisayarıma parça alıyorum yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar öncelikle Benim emektar bilgisayarıma bir kaç parça almayı düşünüyorum Powersupply , ekran kartı , ram fakat pek bilgili değilim. bu konularda öncelikle sistemimi yazmak istiyorum.

CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 2400 MHz (12 x 200)
    Anakart Kimliği 01/30/2008-Broadwater-6A79LFKHC-00
    Anakart Adı Foxconn 946GZ7MA/946PL7MA Series
    Ram : Birim Adı A-Data DQPE1B16
    Ram hızı : Bellek Hızı DDR2-667 (333 MHz)

Evet sorucak sorularıma gelecek olursak. Ekran kartı olarak 4850, 4830 , gts250 green arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim. ve bu kartlara en uygun fiyat/performans bakımından yeterli gelebilecek psu önerebilirmisiniz.

son olarakta Kingston veya OEM marka 667mhz 2GB ram alıp Eklemek istiyorum taksam uyuşur mu ? farklı marka bir ram kunlanacağım sonuçta bir problem çıksın istemiyorum. Size güvenip hareket edeceğim. herkes yazarsa sevinirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rugal_st -- 26 Ekim 2010; 2:14:53 >

• kingston 2gb 800mhz olanı alın bi sorun cıkartmaz
    bu arada ekran kaç inç

ekran kartı için referans karşılaştırma tablosu mevcut

http://www.chip.com.tr/forum/5670-mi-5750-mi_t164797.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 26 Ekim 2010; 3:12:36 >
  • Ekran kartı olarak size 4830 öneririm.Bellek olarak, kit alma durumunuz varsa corsair.(2x1gb ..gibi)
    güç kaynağı olarakta markalı en az 400w olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astralle -- 26 Ekim 2010; 2:58:28 >

• HD4850 alın. Ancak işlemcinizin darboğaz yapma durumu var. Bunu bilin.
    Fakat 3'ü arasında en uygunu HD4850. Sanırım 110 USD+KDV gibi bir fiyata sahip.
    HD4830 kötü bir kart. GTS250 GREEN'de öyle. GTS250'nin ECO/GREEN/E-GREEN olmayan versiyonları alınabilir ama, aynı performansa sahip HD4850 daha iyi bir seçim. Benzer fiyata GTS250'nin kırpılmamış modelini bulursanız da onu alın.
  • Peki Şuan kullandığım 667 mhz ram başka bir ram alsam 800 mhz kingston. problem çıkarır mı ? 667mhz olanını almam daha doğru olmaz mı ?

sanırım işlemcim zayıf olduğu için 4830 düşünüyorum. 4830 için psu önerirmisiniz? ve herşeyden ziyade ana kartıma olur mu ddr3 ekran kartı. alıp da orda şok yaşamak istemiyorum şuan ddr2 herşeyim.
  • 2gb 800mhz al fiyat farkı yok aralarında galiba varsa eğer 667 alırsın
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32708_BOOST_450W__12_cm_Fan__Pasif_PFC__Guc_Kaynagi__Boxed_.html

elinde dursun boost orta düzey bi marka bu paraya bundan iyisi zor gibi görünüyor boost kullanmışlıgım var 300w ve 350w ilk bilgisayarlarımda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşünebilirim :) fiyatı uygunmuş. bu arada yazamadım ekranım 19 inc.
  • Ekran kartının belleği ile sistem belleğinin bir alakası yok.ddr2 sisteme gddr5 ekran kartı da takılır yani.
  • Herkese teşekkür ederim öncelikle yazmış olduğu yorumlar için.. fakat başka bir yerden şöyle bir duyum aldım Intel 946 yonga setli bu anakarta DDR3 bellek takılmaz diye. Şimdi ekran kartı ddr3 alsam takamıyacakmıyım ? Bilgisi olan ?
  • ddr5 tak kardeşim
    onlar sadece ekran kartının belleği senin anakartının veri aktarım hızı pci dan kaç gbit olduğunu öğren o kadar güzel araştırmalar yapıyorsun madem bide okuduğun yazıların tarihine ve kaynağına iyi göz at

son söz: palit gt240 ddr5 128bit 512mb
  • Sakin ol birader. burda açılan konular yardım almak için açılıyor bu kadar fevri davranmaya gerek yok..... Neyse konumuz o değil Kimseden net bir cevap alamadım, Ama herkese tekrar teşekkür ederim önermiş olduğu ekran kartları için fakat takılır diye net bir cevap alamadım. zengin insanlar değiliz aldıkdan sonra elimizde patlasın istemiyoruz veya değiştirmeyle uğraşmak istemiyoruz.. Neyse sağolasın kolay gelsin
  • kardeşim aynı şeyleri onlarca defa yazdırmaya gerek yok bileşenler uyumsuzluk yaratmaz alıcağın kart 5750 yada gt240 ddr5 bellekli 2side. (nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rugal_st
    Herkese teşekkür ederim öncelikle yazmış olduğu yorumlar için.. fakat başka bir yerden şöyle bir duyum aldım Intel 946 yonga setli bu anakarta DDR3 bellek takılmaz diye. Şimdi ekran kartı ddr3 alsam takamıyacakmıyım ? Bilgisi olan ?

Tekrar yazayım: anakartın bellek desteği ile ekran kartının bir bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astralle -- 27 Ekim 2010; 2:59:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.