Şimdi Ara

Bilgisayarıma ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler benim pcem 5 yıllık bir pc casper markalı bilgisayarım formatlı oldugu halde oynadıgım oyun leauge of legends bu oyuna bile işlemcim %100 kullanıdıgını gosteriyor ve oyun oynarken kasıyor.PC Özellikleri;
    intel core i5 650 3.20 ghz 4cpus
    anakart foxconn h55mxv
    ddr3 2x2=4gb ram
    ekran kartı ati radeon hd 4600 series
    benim sorularım şunlar:
    1)her anakarta her ekran kartı takılırmı olurmu daha dogrusu mesela yukarıdaki anakarta uyucak ekran kartları nelerdir 300-400 tl bütce
    2)oyunumun kasmaması için ne yapmam lazımn yani işlemci %100 kullanıyor termal macun eskimiş olabilirmi?

Şimdiden Çok Teşekkürler Arkadaşlar
    Cevaplarınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyusuf23 -- 6 Şubat 2015; 13:30:18 >

• A.Slm öncelikle anakartınınız pci x16 ve pci 2.0 destekli şu an ki güncel ekran kartları pci 3.0 destekli ve anakartınıza da uyumludur fiyat olarak en uygununu secip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Oynadığın oyunun kasması büyük ihtimal ekran kartından kaynaklı ayrıca termal macunu her 6 ayda bir yenilemeniz sizin yararınıza olur. İyi sosyaller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw abi saol bütceme uygun ekran kartı alabilcegimi solediniz yani 900 tl lik ekran kartıda takabilirim 100-500 tl lik ekran kartıda takabilrim oylemi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyusuf23 -- 6 Şubat 2015; 16:55:27 >
  • ve sizin onereceginiz iyi oyun için ekran kartları nelerdir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.