Benim bir sorunum var! Son zamanlarda makinem iyice yavaşlamaya başladı. Nedeni nedir? Bilgisayar hakkında pek bilgi sahibi biri değilim. Önce makinem ve sistemim hakkında bildiklerimi size aktarmak istiyorum.
Benim bilgisayarım 6 seneliktir.
Diskimi SmartDefrag programıyla birleştirdim. Ccleaner programıyla temizledim ve kayıt defterindeki hataları düzelttim. Bilgisayarımda öyle gereksiz bir program da yok. F-Secure ve Microsoft Security Essentials programlarıyla bilgisayarımı tarattım ama sonuçlar olmulu, yani virüs falan da yok.
Bilgisayarımın performansını görev yöneticisi aracılığıyla size göstereceğim:
Hiçbir program açık değilken:
İnternet Explorer açıkken:
Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Sizce bilgisayarımın bu durumu, performansı normal mi? Normal değilse nasıl çözerim? Normalse nasıl daha iyi hâle getirebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: Eğer internetimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünen varsa, onu ben de düşünmüştüm ve internet sağlayıcımın müşteri hizmetleri numarasını aradım ve olayı anlattım. Bana birkaç işlem yaptırdıktan sonra, sorunun internetle alakalı olmadığı neticesine vardım. Ayrıca o konuştuğum yetkili bilgisayarımda virüs olabileceğini söyledi. Doğru mudur bilmem.