Şimdi Ara

Bilgisayarım tarihi rekorunu kırdı :D ( HP ANFİFAN İÇERİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format öncesi son durumuna bakayım dedim, administrator hesabi ile yakaladığım performansı paylaşayım dedim :)

Soğutucu kullanılmamıştır.Sadece altı yüksek tutulmuştur.

Bilgisayarım tarihi rekorunu kırdı :D ( HP ANFİFAN İÇERİR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 9 Eylül 2013; 13:26:19 >

• Rekor olan nedir?
    Bu kadar programa iyi ısınma yapmış kapanmaması olayını mı rekor diyorsunuz ekran kartı sıkıntılı sizde işlemci ısınma mış programa göre ama ekran kartı iyi soğutma yapmıyor
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    3 tane oyun açık sen neden iyimisin?
    Ayrıca özelliklerine bak pcnin !!!
    Ekran kartındaki düşüş için bugun servise gitti, son kez servise verip ekran kartını değiştirttireyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 9 Eylül 2013; 17:42:08 >
  • Sırf makinenin reklamı içinmi açtınız bu başlığı hep iyi olsa ne olur yorumlarınıza dikkat edin saçmalamayın, sistemdeki sıkıntılı gördüğüm elemanı size söyledim nerden bileyim servise vereceğinizi sanki söylediniz ayrıca espirili ve açıklayıcı bir yorum getirdim siz yanlış anladınız bunu olgunluk durumunuza veriyorum ekran kartınız zaten giriş seviyesi bir kart oyunda zaten performans vermesini beklemem üç oyun açmışsınız ısınması normal o sistemi uzun süre kullnın işlemci yine şişer.Hp'nin sıcaklıklarını düşükte tutuğunuz için mi sevinçlisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 9 Eylül 2013; 19:03:48 >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    HP markasının ısınmayan pcsini göstermek istedim. İnsanlar atıp tutmasın diye.
    Özelliklerine göre baktığında ısısının gayet normal ( gpu hariç ki onu garanti bitmeden değiştiirtmek için servise verdim ) olduğunu hatta övünülen çoğu pcden daha iyi olduğunu göstermek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.