marinex burda çok aradım 6 pi girişli bi power fakat yoktu bende böle bişi yaptım ayrıca 6 pinlik powerim olsa onu takardım
marinex sen bu işlerden anlıyon her halde pcı ex slotundan bende şüphe ediyorum en son ekran kartım 512 mb idi takdığımda 256 mb olarak görüyordu dxdiag a girdim öle görünüyordu
Ayrıca Belirteğim bilgisayarımın parçalarına güveniyorum hiç birinde sorun yoq o yüzden anakarttan şüphe ediyorum %90 anakarttan ram DDR400
Ekran kartı PCI-Express
İşlemci 10 yıl önceden ir model değil bu işlemci çok işimi gördü o yüzden koca bilgisayarda işlemcime güvenim sonsuzdur
Benim Amcamın mesleği bilgisayar donanım o yüzden ben okumayı yazmayı klavyeden öğrendim :D
9 Yaşımdan beridir bilgisayar meraklısıyımdır ilk bilgisayarım windows 98 di :D
tek noloji geliştikçe bende peşinden gittim derken bilgisayarın %80 bir bölümünü biliyorum
Not:Bir Kaç gün yokum o yüzden kesin çözüm olursa pm atın ;)
arkadaşım kesin sorun psu da bide başka pc de denediğini söylemişsin denediğin sistemin bilgisini yani işlemci bilgisini psu nun kaç watt olduğunun felna söyler misin ...
gtx 295 almalısın rahat edersin o zaman benim gibi dostum
hd 5670 2gb da ek güç girişi diye bişey varmı bence yok bildiğim kadarıyla yanlışsam k.b
asiruh 5670 lerde ek güç girişi diye bişi var o olmasa olmaz onda öle bişi olduğunu ende sanmıyodum ama ekran kartını taktım açtım pc yi fan bile dönmüyodu kendim yaptım oldu ama belirttiğim hatayı veriyor
Bonze:
arkadaşımın psu su 500 w işlemciyi bilmiyorum o da pek anlamaz bilgisayardan o yüzden hiç dikkat etmedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme