Şimdi Ara

Bilgisayarım Sürekli Donuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 250 watt lık powerden kablo kesip yaptım 6 pinlik kesmedim :D
  • marinex burda çok aradım 6 pi girişli bi power fakat yoktu bende böle bişi yaptım ayrıca 6 pinlik powerim olsa onu takardım
  • marinex sen bu işlerden anlıyon her halde pcı ex slotundan bende şüphe ediyorum en son ekran kartım 512 mb idi takdığımda 256 mb olarak görüyordu dxdiag a girdim öle görünüyordu
  • Ayrıca Belirteğim bilgisayarımın parçalarına güveniyorum hiç birinde sorun yoq o yüzden anakarttan şüphe ediyorum %90 anakarttan ram DDR400

Ekran kartı PCI-Express

İşlemci 10 yıl önceden ir model değil bu işlemci çok işimi gördü o yüzden koca bilgisayarda işlemcime güvenim sonsuzdur

• Benim Amcamın mesleği bilgisayar donanım o yüzden ben okumayı yazmayı klavyeden öğrendim :D

9 Yaşımdan beridir bilgisayar meraklısıyımdır ilk bilgisayarım windows 98 di :D

tek noloji geliştikçe bende peşinden gittim derken bilgisayarın %80 bir bölümünü biliyorum

Not:Bir Kaç gün yokum o yüzden kesin çözüm olursa pm atın ;)
  • arkadaşım kesin sorun psu da bide başka pc de denediğini söylemişsin denediğin sistemin bilgisini yani işlemci bilgisini psu nun kaç watt olduğunun felna söyler misin ...
  • gtx 295 almalısın rahat edersin o zaman benim gibi dostum
  • hd 5670 2gb da ek güç girişi diye bişey varmı bence yok bildiğim kadarıyla yanlışsam k.b
  • asiruh 5670 lerde ek güç girişi diye bişi var o olmasa olmaz onda öle bişi olduğunu ende sanmıyodum ama ekran kartını taktım açtım pc yi fan bile dönmüyodu kendim yaptım oldu ama belirttiğim hatayı veriyor

Bonze:

arkadaşımın psu su 500 w işlemciyi bilmiyorum o da pek anlamaz bilgisayardan o yüzden hiç dikkat etmedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.