Şimdi Ara

Bilgisayarım ssdyi görmemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, windowsu ssdye kurdum. Bilgisayarım masaüstünde boşta çalışırken bir anda boot ekranına attı. Şuan biosta da ssd görünmüyor. Daha kasayı toplayalı 1-1.5 hafta oldu ssdler böyle kolay bozulacak aletler mi? Moralim bozuldu tavsiyelerinizi bekliyorum :(

Anakart: Asus b360 tuf plus
    Ssd: Adata SU800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2to2 -- 21 Haziran 2018; 20:49:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sata portunu değiştirdim, ssdye bağlı kabloyu da çıkarıp taktım yine de olmadı. 2 haftalık ssd ilginç bir şekilde bozuldu. Sinerjiden değişim talebi istedim.

• Arıza olduğuna tam olarak nasıl emin olduğunu bilmiyorum ama ssd görünmüyorsa bu illaki ssd arızalı dmeek değildir. Mesela anakart tada problem olabilir. sata kablosundada problem olabilir. PSU dan gelen power kablosundada sorun olabilir. Hatta bios güncellemesi gerekebilir. SSD lerin Trim lerinin açık olması gerektiği gibi anakartın bios ayarlarında sata AHCI modu da aktif olmalı
  • by_chernobyl B kullanıcısına yanıt
    Hocam kasayı sinerjiden toplamıştım. Durumu açıkladım. Sata kablosunu başka porta tak dedikten sonra olmayınca ssdyi yolla dediler. Belki kendileri de test edecek bozuksa değişim yapacaklar onu ben de tam bilemiyorum.

Dediğiniz ayar biosta yapılı. Zaten ssdyi sorunsuz kullanıyordum bir anda arıza verdi alakasız bir zamanda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım SSD yi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.