Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendini yönetiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce normal şekilde kapatıp açtığım bilgisayarımda açtığımda her bir klasörün içinde girdiğim klasör var yani :

1-) "DH forum" isimli klasöre girersem içinde "DH forum" diye klasör oluşmuş ve tıklanmıyor öylece klasör ama silinebiliyor. Ne kadar klasör varsa hepsinin içine kendisinden oluşturulmuş.
    2-)Komut sistemim yönetici tarafından devre dışı bırakılmış ? (cmd)
    3-)Görev yöneticisi devre dışı bırakılmış
    4-)Şimdi ise masaüstümde 25 dosya varken şuanda 11 tane var dosyalar yok bildiğiniz masaüstündeki dosyalar silinmiş.

Bu bilgisayara ne oldu kendi kendine klasör açmalar devre dışı bırakmalar silmeler vs vs. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

3 gün önce normal şekilde kapatıp açtığım bilgisayarımda açtığımda her bir klasörün içinde girdiğim klasör var yani :

1-) "DH forum" isimli klasöre girersem içinde "DH forum" diye klasör oluşmuş ve tıklanmıyor öylece klasör ama silinebiliyor. Ne kadar klasör varsa hepsinin içine kendisinden oluşturulmuş.
    2-)Komut sistemim yönetici tarafından devre dışı bırakılmış ? (cmd)
    3-)Görev yöneticisi devre dışı bırakılmış
    4-)Şimdi ise masaüstümde 25 dosya varken şuanda 11 tane var dosyalar yok bildiğiniz masaüstündeki dosyalar silinmiş.

Bu bilgisayara ne oldu kendi kendine klasör açmalar devre dışı bırakmalar silmeler vs vs. ?

Virüs bulaşmıştır .. ComboFix Ve Ya İyi bir Virüs programıyla tarat..

• Rat bulaşmış özel dosyalarınızı yedekleyin başka bir bilgisayarda Kaspersky ile taratın sonra bilgisayara C ve D dahil komple silip format atınız.
    Combofix bulaşma hiç bence sistem dosyalarına varana kadar siliyor
  • rodney29 kullanıcısına yanıt
    COMBOFİX İ KULLANMAYI BİLMİYORSANIZ DİKKAT EDİN YARDIM ALIN

özele gelebilirsin birde advanced system care 7 veya 8 i indirin varsa indirme kurduktan sonra girin sürümünüze uygun lisans bulun. serial yani ondan sonra internet bağlantını bir süre çekip serial yazıp geri tak. artık pro sürüm olun. Alet çantasına girin :WİNDOWS DÜZELTİCİ Yİ açın ordan GELİŞMİŞ DÜZELTME : GÜVENLİK : ORDAN SİZDE OLAN SORUNLARA düzelte tıklayarak onarın. cmd,yi açamıyorum yönetici olarak devre dışı bırakıldı gibi sorunlarınız düzelicektir denenmiştir.
  • Hic ugrasma hocam yedekleri ayiklayarak al format at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa indirimine denk getirdigim 2 adet sandisk 8 GB USB bellekler bu güne yarayacakmis. Zaten format atılır diye dun dosyaları ayiklayip yedegin boyutunu azalttim. Yedekleyip format aticam.

Bu arada sistem küçük olduğu için normal kullanıyorum oyun bilgisayarı falan değil yani o yüzden XP sp3 yüklü. Win7 ultimaate attığımda 2 ay sonra tam kafayı yedi advanced aystem care 6 yüklemiştim çöktü PC , 2 gün sonra HDD yandı. Saglam bi format...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 21 Ocak 2015; 18:11:23 >
  • Avast pro ile tam tarama yaptım kapandı açıldı mavi ekranda açılışta 1-1.5 saat tarama yaptı sonra açıldı reset attım combofix yaptım sonra tekrar reset attım ccleaner normal temizlik ve kayıt defteri temizliği yaptım kafama takılan bir şey var

Başlangıçta açılanlardan hangilerini kapatmalıyım ? Musallat nedir ?
    Ayrıca masaüstünde silinenler hala silinik ve masaütüne hiçbir şey taşınmıyor taşıdığım 2sn sonra siliniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendi kendine çalışan silecek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun aynısı bendede vardı kardeşim Malware ile tarattım hiç bir sorun kalmadı tavsiye ederim.
  • Huseyın397 H kullanıcısına yanıt
    İndiriyorum bakalım ne olacak. Lanet olası Musallat.exe.....
  • quote:

İndiriyorum bakalım ne olacak. Lanet olası Musallat.exe.....

Merak etme sorunun %100 çözülecektir bence.Eğer olmazsa Combofix ile dene ama düzelecektir emin ol.
  • quote:

Avast pro ile tam tarama yaptım kapandı açıldı mavi ekranda açılışta 1-1.5 saat tarama yaptı sonra açıldı reset attım combofix yaptım sonra tekrar reset attım ccleaner normal temizlik ve kayıt defteri temizliği yaptım kafama takılan bir şey var

Başlangıçta açılanlardan hangilerini kapatmalıyım ? Musallat nedir ?
    Ayrıca masaüstünde silinenler hala silinik ve masaütüne hiçbir şey taşınmıyor taşıdığım 2sn sonra siliniyor.

Musllat yazıyor onu sağ clik sil işaretleyin sonrada KAS ile taratın bilgisayarı(yeniden başlattıktan sonra)

• Cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş laik bir bilgisayarın var işte. Daha ne istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntılı bir adam -- 21 Ocak 2015; 21:36:39 >
  • format atmadan duzelnez virus bulasmissa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skynet geldi aklıma konunun başlığını görünce. Bahsedildiği gibi iyi bir mallware yada asc pro kurarsanız çok faydalı olacaktır arkadaşım

• Ccleaner , avast, combofix fayda etmedi en son malware yukledim yarim yamalak fayda etti.

Bilgisayar acilirken 15 dk oluyordu sayfalar kasiyodu maşallah canavar gibi oldu ancak sorun bitmedi

Her acdigimda malware musallat bulup siliyor , kapatıp aciyorum bidaha musallat bulup siliyor ve sildiği ayni yerde dosya. Her yeniden baslatmada musallat dosyası oluşup malware siliyor.

Şuan her actigimda malware ile musallat silip gpedit ile görev yöneticisi aciyorum. Bunu her açısımda yapıyorum. Format şart mi ?

(combofixler falan bilgisayarı canavar gibi hızlandırdı sıfır gibi şuan )

• virus bulasan klasoru elle sil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem geri yükleme denesene arkadaşım belki o çözüm olur format atmadan

• Application data bin içinde

O kadar taramalar temizlemeler yaptım useniyorum ama devam ederse deneyeyim.

• Dediğine göre format atmalısın o zaman hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.