Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendiliğine kapanıyor,acil yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç haftadır var bu kapanma konusu bazen 10,11 saat çalışıyor bazen 5 dk çalışıyor ısınıyordur dedim soğuttum yine aynı sorunla karşılaştım bilgisayara format attım yine aynı sorun fanlarında sorun vardır dedim fanlarını değiştirdim bugün virüs vardır diye nortondan taramada yaptım bir şey çıkmadı çıkan virüsleride sildi

Kasa:Asus
    Mönitör:Samsung
    Ekran Kartı: ZOTAC GtForce 9800GT

• sıstemın hangı asamada kapanıyor dostum asırı kullandıgındamı yoksa normal calısırkenmı everestı kur ısılarını kontrol 65 c kadar hersey normaldır uzerıne cıkan ısılar olursa anormallık vardır once ısılarını kontrol et bence hersey normalse elektrıksel sorunun olabılır
  • normal çalışırken kapanıyor tmm everest'i kurup bakıyorum baktıktan sonra cevap yazarım
  • sunuda unutma ıslemcı ısısı yuksek olurda sıstem kapanırsa reset atar yanı sorun ıslemcı ısısı ıse eger reset atar kenıdını korumak ıcın bılgın olsun rset atmıyorsa sorun baskadır
  • sistem bir hatadan kurtardı diyor reset attığında kendi kendiliğine fakat bu direk kapatıyor reset atmıyor elektrikler gidiyor gibi kapanıyor
  • ısılarını kontrol et dedıgım gıbı en son ıhtımal power supply bılgın olsun
  • kardeş senden bir şey daha isticem bu programın tam adı ney onuda yazarsan çok memnun olucam ayrıca teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everest yaz arama motoruna cıkar dostum
  • buldum zaten kardeş saol
  • 40 derece anakart kardeş mönitörde 35 derece
  • RPM de 2083-1900 arası gidip geliyor genellikle 2083 de
  • cpu nekadar
  • anakart ve mönitörün sıcaklığı var soğutucu fanlar 2083 Rpm bilgisayar çekirdeği Voltaj değeri 2.54 V
  • bilgisayar sıcaklığı yazmıyor
  • dostum programın ozellıklerını kullanman gerekıyor algılayıcı sımgelerı acman gerekıyor anladım sen bu programı kullanamayacaksın pc kapandıgında hemen ac bıosa gır monıtorden ıslemcı sıcaklıgına bakabılırsın yada asırı ısınma varmı belırgın olarak bunu gozleyebılırmısın fanın cıkıs yerlerıne bak bı
  • tamam kardeş çok saol ben bakarım yardım ettiğin için allah razı olsun
  • kardeş bilgisayar sıcaklığı 80 derece acaba power supply demi sorun var acaba
  • 80 mı bu normal degıl ama cpu sıcaklı bu degılmı emınsın yanı
  • yan kapagı acıp ıslemcı fanını ayaklarını kontrol edermısın saglam oturmusmu fanı kendıne dogru cek dene bı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.