Şimdi Ara

Bilgisayarım Kapanıyor (Bip Sesleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sabah ilginç bişeyler geldi başıma. dün geceye kadar normal çalışan pc sabah kendi kendine kapanmaya başladı. ama kapndıgında şöyle bir sorun var. kasa çalışıyor. klavye çalışıyor fare çalışıyor. pcden pc sesleri geliyor. anakarttan yanlış duymadıysam eğer 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyor ekran gidiyor. daha sonra pc kapanma sesi geldiği halde kasa çalışmaya devam ediyor. restart tuşu felanda bi işe yaramıyor.

    anlamayanlar için şöyle anlatıyım.

    bi anda pc takılıyor. anakarttan bip sesleri geliyor. ekran kapanıyor. kasa uyku modundaki gibi çalışmaya devam ediyor. klavye felan. ama hiç bir tuş hatta kasadaki restart tuşu bile bi işe yaramıyor. neden böyle oldu anlamış değilim.



  • ekran kartında sorun var sanırım aynısı benim başıma da geldi.
  • Aynısı bana da olmuştu geçmişte. Yapacağın şey güc kaynağını çıkart kasayı aç bios pilini çıkart. Power düğmesine bir kaç kez bas içerde kalan elektirikte bitssin. Bir dakka sonra bios pilini geri tak ve sistemi çalışır hale getirip tekrar dene.

    Sorun büyük ihtimalle statik elektirik birikmesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilocal

    Aynısı bana da olmuştu geçmişte. Yapacağın şey güc kaynağını çıkart kasayı aç bios pilini çıkart. Power düğmesine bir kaç kez bas içerde kalan elektirikte bitssin. Bir dakka sonra bios pilini geri tak ve sistemi çalışır hale getirip tekrar dene.

    Sorun büyük ihtimalle statik elektirik birikmesi

    konuyu açtıktan sonra parçları sökü tekrar takmıştım yaklaşık 45 dk felan oldu şuan sorun yok. eğer kapanırsa senin dediklerini deneyeyim birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.