Şimdi Ara

Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci Cache: 14 mb

Ram: 8 Gb DDR3 1333 MHZ

Ekran Kartı: 1535 Mb Ge-Force 7025 Entegre (256 mb ayrılmış)

Harddisk:750 GB 7200rpm

Beyler Bilgisiyarım Yeni Oyunlardan Kaldırırmı? Ekran Kartının Paylaşımlı Olduğunu Biliyorum O Yüzden Yeni Ekran Kartı Alacağım Cevapları Bekliyorum.

• yeni ekran kartı alacaksan o bilgisayar güzel galiba hazır almışsın nedenki
  • Yeni Ekran Kartı Alacağım Ama Şuanki Haliyle Oyun Açarmı? Hazır Almamın Nedeni Yaşadığım Yerde PC Toplanmıyor Bide Bu PC'nin 5 Saniyede Açılması Hoşuma Gitti Bide 5 Yıl Garantisi var
  • Neden oyun acmasınki.Bilgisayarin gayet iyi ekran karti haric.Ekran kartini daha once gormemistim ama 2010-2012 oyunlari en azindan low acar gibi.Daha ustude olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen beni dinle bu sisteme bi 7870 al uçarsın boyut atlarsın resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Sen beni dinle bu sisteme bi 7870 al uçarsın boyut atlarsın resmen

Kardeş O kadar Bütcem Yokhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gt420-2gd3-gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=67790 Bunu Alsam Need For Speed Shift 2 Yi Kasmadan Oynayabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman_Gülnar

quote:

Kardeş O kadar Bütcem Yokhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gt420-2gd3-gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=67790 Bunu Alsam Need For Speed Shift 2 Yi Kasmadan Oynayabilirmiyim?

Oynarsın O dediğin oyun dahil piyasadaki çoğu oyunu medium ayarlarda kasmadan oynarsın o kartla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm Cevap Yazan Arkadaşlara Teşekkürler Sağolun
  • Arkadaşlar Unutmadan Bir Sorum Daha Olacaktı ASUS GT420 Ekran Kartı İçin Kaç Watt'lık Power Gerekir?
  • Ekran kartı minimum HD5750,HD5770 gibi kartlara bakın bütçenizi artırabilirseniz HD7770 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

Ekran kartı minimum HD5750,HD5770 gibi kartlara bakın bütçenizi artırabilirseniz HD7770 almanızı tavsiye ederim.

Kardeş Benim Alcak Olduğum Ekran Kartı 2 GB HD7770 1 GB İkiside 128 bit neden hd7770'i tavsiye ediyorsun?
  • Ekran kartında gb`ta ve bit`e bakılarak performans ölçülmez mimari,bellek tipi,hızı,çekirdeği gibi özelliklere bakılarak performansı ölçülür.HD7770 senin almak istediğin karttan çok daha güçlüdür.GT420 ile oyunlarda iyi performans alamazsın.
    Güç kaynağı minimum 500w kaliteli bir markanın ürününü al 80+ sertifikası olursa daha verimli olur.
  • Lowda oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

Ekran kartı minimum HD5750,HD5770 gibi kartlara bakın bütçenizi artırabilirseniz HD7770 almanızı tavsiye ederim.

Kardeş Benim Alcak Olduğum Ekran Kartı 2 GB HD7770 1 GB İkiside 128 bit neden hd7770'i tavsiye ediyorsun?

Yagami nin dediği gibi 7770 çok daha üstün bir karttır."GB" Performansa hiç bir etki etmez öncelikli olarak.
  • Ekran kartı değiş o pc uçar.
  • quote:

quote:

Sakın o ekran kartını alma üzülürsün.

o ekran kartı, çok eski bir işe yaramaz artık.

7850 2gb oc edition al.

yada en kötü arkadaşların dediği gibi 7700 al

paran yoksa, biriktir al ama kesinlikle o ekran kartını alma

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

quote:

7850 2gb oc edition al.

peki kardeş aldığım pc'nin üstünde 350 watt'lık power var yetermi ben zaten need for speed shift 2 flan oynarım :D

• 7850 olmaz 7750 ya da 7770 al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

quote:

7850 2gb oc edition al.

peki kardeş aldığım pc'nin üstünde 350 watt'lık power var yetermi ben zaten need for speed shift 2 flan oynarım :D

7770 al 7850 falan bulaşma

• Tamam Peki 7770 alacağım ama 350 watt'lık power yetermi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.