Şimdi Ara

Bilgisayarım gitti!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum dün gece sorunsuz olarak çalışan bilgisayarımın sabahleyin açılamaz hale gelmesi power düğmesine bastığımda hiç bir hareket yok pcde sanki enerji gitmiyo gibi ama farklı bir kasada tüm parçaları denedim sadece çalışmayan anakartım oldu, sizce bu sorun nasıl olmuş olabilir ve elimdeki anakartım tamir görebilirmi kartta herhangi bir gözükür yanma yada koku filan yok gayet normal gözüküyo herşey kuzey köprüsü dahil herşeyine baktım ne yapmalıyım sizce böyle bir anakart tamir görse kaça malolur yada yenisinimi alsam???

Sistemim biraz eski ama iş görüyodu

AMD Athlon 64 3700+
    Epox 9npa ultra (çalışmayan anakartım!!)
    2 gb Kingstom ddr400 ram
    sahhire gto x800 ekran kartı
    feel hurricane 400w kasa
    dvd-rom vs.

• sanırım fırınlama fln. yapıolar die biliorm ama fiyatlarını bilmiorn..

sizin orlarda ani voltaj düşüşleri elektrik kesilmeleri oluomu belki psudandır sorun
  • psu denedim sorun yok elektrik düşüp kalkmalarınıda diyosan her yerde olduğu kadar benim anlamadığım tık yok yaa kasada anakart nasıl enerji almaz görünür bi yanma olmadan açsa bi hata kodu filan görecem en azıdan baya bi uğraştıö epoxun dandik ftp sitesinin şifrelerini filan buldum ordan bios filan indirim diye ama o umudumda farklı psu ile deneyince suya düştü yeni anakartlar40-50 tl başlıyo eski nesil olmasna rağmen millet çakal olmuş biraz tamirde güvenecek bir yer bulması sorun olacak benim için bilemiyorum yazıcıoğlunda bir kaç tanıdık var ama bilemiyorum...
  • Bendede aynısı oldu anakart yandı 8 ay önce sen yine olmadı front panel connectors'ada bir bak
  • kart önümde ilk aldığımdan bir farkı yok gibi biraz tozlu sadece:)) bu elektronik aletler böyle kimbilir neyi ömrünü tamamladı yaa pöfff...
  • Benim Asus P5S800-VM'de 5 yılını tamamladı sonra mort.Sonra Allah ne varsa çıkarttım.
  • dostum anakart üzerindeki kondansatörlere bir bak şişmiş olanı filan varmı eğer kondansatörlerin birinin başı şişmiş olsun o anakartı çöpe atarsın
  • dostum herşeyi kontrol ettim o yüzden sinir oluyorum ya yok yani görünür şişme kararma yada tahribat, kuzey köprüsünün fanını bile söktüm kızrmışmı diye o bile normal duruyo ama malesef anakart enerji almıyo bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.