Şimdi Ara

Bilgisayarım F4 tuşunu spamlıyor ve garip şeyler yapıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda tamamen rastgele zamanlarda değişik şeyler oluyor. Bilgisayar F4 tuşunu spamlıyor. Tam olarak F4 tuşunu spamlamıyor. Size tam olarak anlatamam... Oyunlarda da etkisi oluyor. Modlu minecraft oynuyorum Minimap tuşuna basıyorum ( J tuşu) ve açıldığı anda geri kapanıyor minimap. CS:GO oynuyorum , Konsol açılınca (é tuşu) sürekli olarak bir ses duyuyorum onuda tam açıklayamam... İnternette biraz araştırma yaptım benimle tamamen aynı sorunu yaşayan 1 kişi bile yok... Klavye ile alakalı mı onu bilmiyorum ama herhangi bir tuşa basmak onu tetiklemiyor.
    Keylogger , rat , trojan , virüs gibi şeylerden şüphelendim. 2 ayrı antivirüsle bilgisayarımı tarattım fakat virüs bulunmadı. Keylogger olabilir diye AntiKeylogger de yükledim. Şuan Zemana Anti Logger kullanıyorum. Hiçbir şekilde çare bulamadım ALT tuşuna basınca internet tarayıcım (opera) kapanıyor. CTRL tuşuna basınca sekmeler kapanıyor. Bunu önlemek için bana bir tek restart atmak kalıyor. Restart atınca yine tekrarlıyor fakat en sık 2-3 saatte bir oluyor. Bunun neyden kaynaklanabileceğini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 kullanıyorum. . Logitech'in "Logitech Gaming Software" adında ekipmanınızı programlamak için bir programı var o da bende yüklü. Küçük bir ihtimalle o da sebep oluyor olabilir... Klavyem Logitech G103 .

    İşlemci : Amd Phenom II x4 965
    Ekran kartı : Amd Radeon HD 6800
    Klavye : Logitech G103
    Mouse : Logitech G502 Proteus Spectrum

    Malesef ram ve anakartın modellerini bilmiyorum malum PC eski..







  • Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.Sorunun ne olduğunu görelim ve gerekenleri yapmaya çalışalım. Belki bir ilerleme sağlayailiriz.

    Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.
    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/
  • 2 tane txt dosyası bıraktı. Sanırım log dosyaları bunlar.

    https://drive.google.com/open?id=1_QLcFeP_DsJfqMYrXVz667e-BIhHcVTF
  • 2-3 haftadır sorun yaşanmıyor. Ya kendi kendine geçti ya da Zemana işi halletti . Bilmiyorum ama olmadığı sürece nedeni beni ilgilendirmez :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.