Şimdi Ara

Bilgisayarım Eskiden Kasmıyordu Şimdi Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba . Kasıyor Derken Bilgisayar Açılıyor Ve Hiç BiŞey Yapamıyorum . Mesela Masaüstünde Sağ Tuşu Tıklayamıyorum . Yenile Diyemiyorum . Kasıyor . Ama 10 dakka Bırakdıkdan Sonra Düzeliyor . Bunun Güncelleme Ve Ya Antivirüslemi Bi Alakası Mı Var ?? Yani Sorun Sadece Bilgisayar Açıldıkdan Sonraki İlk 10 Dakkada .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 3 Temmuz 2013; 10:15:53 >

• Merhaba;

1-Başlangıç programlarının çalışması olabilir. (Msconfig ile başlangıç programlarını kapatabilirsin.Forumda muhtemelen diğer arkadaşlar msconfig ile başlangıç programlarını kapatmayı detaylı şekilde anlatmışlardır.)
    2-İşletim sisteminde kullanılmayan geçersiz veya gereksiz dosyalardan kaynaklanabilir. (Geçersiz dosya yolları vs... Bilgisayarın Windows olduğuna göre ccleaner tarzı program ile temizle)
    3-Bilgisayarının ram kapasitesi düşük veya ramlarin değişme zamanı gelmiş olabilir. (Mhz - Ddr3,ddr2,ddr vs)
    4-hdd'nin performansından kaynaklanabilir. (rpm,okuma-yazma hızı, cache)
    5-Hdd'de sorunlar olabilir. (Düşme sonucu veya başka nedenlerden dolayı bad sector)
    6-İşletim sisteminin format zamanı gelmiş olabilir.
    7-İşlemcinin performansı olabilir. (İ9,i7,i5,i3 vs...)
    8-Virüs programından kaynaklanıyor olabilir. İşletim sistemi ve donanımına uygun bir virüs programı kullanman gerekebilir)

Kolay Gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.