Şimdi Ara

Bilgisayarım çok kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım windows 7 starter ve hiçbir şey çalışmadan bile çok kasıyor tüm virüsleri sildim gereksiz programları kaldırdım sorun ne peki?

Bilgisayarım çok kasıyor. Bilgisayarım çok kasıyor. Bilgisayarım çok kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Bilgisayarım windows 7 starter ve hiçbir şey çalışmadan bile çok kasıyor tüm virüsleri sildim gereksiz programları kaldırdım sorun ne peki?

Bilgisayarım çok kasıyor. Bilgisayarım çok kasıyor. Bilgisayarım çok kasıyor.

hdd çok dolu ondan kasıyor büyük ihtimalle

• 1 tb alıp format atacağım ama yaz sonuna kadar beni idare etmesi lazım bilgisayarın. Başka çözümü yok galiba

• İşlemlerde hiçbir şey gözükmüyor ama. Bi de c'de dosyalarım var atarsam onlar da gider o yüzden format atmıyorum.

• kasma sebebin kısaca: harddisk hocam iyi bi harddisk al bence ssd,

almıcam diyosan biraz boşlat o diskini dolu olduğu için kasıyo :)
  • Msconfig'e gir ve hizmetler bölümüne tıkla.Sonra tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini işaretleyin,ardından kalan tüm hizmetlerin yanındaki tikleri kaldırın.

Yine msconfig arayüzünde baslangıc sekmesi var oraya gir ve kullanıyorsan antivirüs dısındaki tüm tikleri kaldır sonra bunları kaydet ve bilgisayarı yeniden baslat.

Ccleaner ile temizlik yap,kayıt defterini temizle.

Iobit smart defrag ile disk birleştirme yap ardından yeniden baslat bilgisayar acılırken siyah ekranda birleştirme yapabilir elleme.bilgisayar acıldıgında programı kaldır.

Sorunun hala devam ederse mesajımı alıntılayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çok açık harddisk dolu olduğundan en iyisi temiz bi format

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BİLGİSAYAR KASIYOR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casper ise gayet normal yapabileceğiniz hiç bir şey yok ama bilgisayarı gidebildiğiniz kadar uzağa gidip orada bırakın ve hızla uzaklaşın ve bir daha casper markalardan uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

Sistemin kararlı çalışması için en az 20 gb boş alan gerekiyor.

Hadi ya bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu format atacağımda c'de yer bırakmayı düşünmüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkhan1sas

kasma sebebin kısaca: harddisk hocam iyi bi harddisk al bence ssd,

almıcam diyosan biraz boşlat o diskini dolu olduğu için kasıyo :)

Olmazsa biraz flash belleğe dosya atayım bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Msconfig'e gir ve hizmetler bölümüne tıkla.Sonra tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini işaretleyin,ardından kalan tüm hizmetlerin yanındaki tikleri kaldırın.

Yine msconfig arayüzünde baslangıc sekmesi var oraya gir ve kullanıyorsan antivirüs dısındaki tüm tikleri kaldır sonra bunları kaydet ve bilgisayarı yeniden baslat.

Ccleaner ile temizlik yap,kayıt defterini temizle.

Iobit smart defrag ile disk birleştirme yap ardından yeniden baslat bilgisayar acılırken siyah ekranda birleştirme yapabilir elleme.bilgisayar acıldıgında programı kaldır.

Sorunun hala devam ederse mesajımı alıntılayın

Msconfig yaptım orada çalışan iki dosya var zaten. Biri idm diğeri cleaner. Tikleri kaldırmadım duruyor. Ccleaner zaten sürekli kullanıyorum sorun yok. Şu anda smart defrag ile tarıyorum bakalım daha önce de bu programı kullanmıştım zaten. Sonuçları yazarım sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Sorununuz çok açık harddisk dolu olduğundan en iyisi temiz bi format

Bir ay daha dayanırsa atacağım İnşAllah

• quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

casper ise gayet normal yapabileceğiniz hiç bir şey yok ama bilgisayarı gidebildiğiniz kadar uzağa gidip orada bırakın ve hızla uzaklaşın ve bir daha casper markalardan uzak durun

Evet bilgisayar casper. Yapacak bir şey yok öğrenci olduğum için çaresizim. Neyseki bi akrabam telefon hediye etti de oradan internete giriyorum. Şu anda çoğu işimi telefonda bilgisayardan daha hızlı yapıyorum telefon turkcell t50 ve daha 1 senesini doldurmadı. Ben de isterdim sony markalı bilgisayar ve telefon ama daha değil İnşAllah yakında

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Bi formatla sıkıntın çözülür ve daha çok kullanırsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

casper ise gayet normal yapabileceğiniz hiç bir şey yok ama bilgisayarı gidebildiğiniz kadar uzağa gidip orada bırakın ve hızla uzaklaşın ve bir daha casper markalardan uzak durun

Evet bilgisayar casper. Yapacak bir şey yok öğrenci olduğum için çaresizim. Neyseki bi akrabam telefon hediye etti de oradan internete giriyorum. Şu anda çoğu işimi telefonda bilgisayardan daha hızlı yapıyorum telefon turkcell t50 ve daha 1 senesini doldurmadı. Ben de isterdim sony markalı bilgisayar ve telefon ama daha değil İnşAllah yakında

duygulandım yav kendi öğrencilik yılarım geldi aklıma

• Elodea101 kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yaptım başlangıçta birleştirme yapmadı. Biraz da c'yi boşalttım şimdi biraz daha iyi. Bu arada herkesin yardımı için teşekkürler

• quote:

Dediklerini yaptım başlangıçta birleştirme yapmadı. Biraz da c'yi boşalttım şimdi biraz daha iyi. Bu arada herkesin yardımı için teşekkürler

Kardeşim elimde internet olsaydı teamwiver ile sana bizzat yardmcı olurdumda internet yok :) biraz faydam olduysa ne mutlu bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.