Şimdi Ara

Bilgisayarım aşırı error veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "You can doesn't mean you should..."

Windows 10 o bilgisayara kesinlikle önermiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bundan evvel 4gb daha ram takmam lazım çünkü win 10 en az 1gb ramı uçuruyor ve psumda ram takviyesi için yeterli değil oyüzden psu da değiştirmem lazım ama format için hala kendime güvenemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarin orjinali zaten win 8 yani bence suan bile atsam sıkıntı olmaz ama ben ram bana az kalır diye şuanlik atmayı/attırmayı düşünmüyorum

• a.g.r.e.s.i.f A kullanıcısına yanıt
    Hocam win10 işlemciyi zorlar mı yada win7den daha fazla mi işlemci kullanır?

• Bilgisayarda SSD yoksa Windows 10'u önermem pek. Ben olsam o sisteme Windows 8.1 kurardım, pek sevilen bir ışletim sistemi değil ama sizinkine benzer bir bilgisayarda 1 2 sene Win 8.1'i kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Format atmak için en az 4 GB'lık flash belleğe Windows 8.1 iso dosyasını yazdırabilirsiniz.
    Format atma ile ilgili Youtube'da videolar mevcut 1 2 tanesini izleyince zaten genel olarak olayı kavrarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme37 -- 19 Temmuz 2020; 23:2:50 >
  • Extreme37 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda SSD taksak o zaman win 10la gayet güzel bir performans alırım değil mi? Birde win 8.1 yüklesem win 7den sonra memnun kalır mıyım

• Yani R5 ekran kartıyla çok harika oyun oynanmayabilir ama gündelik işlerde güzel bir performans verir diye düşünüyorum. Oyun oynanacaksa da en azından 4 GB daha bellek ve ufak bir ekran kartı güncellemesi yapılabilir.
    Windows 7den Windows 8'e geçişte ise arayüz biraz değişiyor, ilk baş alışmak zor olabilir.

Hocam ekran kartı r7 bu arada yanlis yazmışım sanırım ben bu bilgisayara bi win 8 atarım bı +4gb ram bide 240gb ssd biraz daha adam akıllı bir bilgisayar olur heralde

• Perfectdodude P kullanıcısına yanıt
    Öyleyse tamamdır, evet SSD takviyesi zaten tek başına önemli bir fark yaratacaktır. Açılış süreleri ve dosyalara erişim süreleri kısalacaktır. Bu yükseltmelerle sistem toparlanır
    SSD ve 4 GB ram ekleyecekseniz Windows 10 yüklemekte bir sakınca kalmaz. Yine de karar sizin

Ya ben ssd eklerim diyorumda bu ssd konusunu hala tam anlamadım mesela ssd sadece tek başına tum sisteme etki edermi yoksa sadece içine koyduğumuz dosyalara mı etki eder

SSD üzerindeki yüklü şeyler hızlanır, Windowsu ve birkaç programı içine kurduğunuz zaman baya etki eder. Mesela ben Windowsun yanında Google Chrome, Photoshop Cinema4d tarzı programları da SSD'ye kurdum ve ciddi anlamda hızlandı programlar.

Yani Win8 formatı atarken direk bunu da ssdye atma şansım da var dimi bunu hangi diske atabilecegimi belirleyebiliyorum?

Işletim sisteminden bahsediyorsan evet format ekranında diskleri görebiliyorsunuz ve hangisine sistemi kurmak istediğinizi belirleyebiliyorsunuz.

Gayet güzel ve hoş bir sohbet oldu hocam yardımlarınız için teşekkürler sorunumun çözümünü bulduğuma göre konu kapanabilir tekrardan herşey için teşekkürler 👍

Rica ederim hocam yine aklınıza takılan bir sey olursa buralardayız hep yazabilirsiniz, iyi akşamlar dilerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.