Bildirim
Bilgisayarım açılırken /WINDONWS/system32/config/SYSTEM diye hata veriyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu hatayı mavi ekrandamı yoksa komut satırında mı veriyor
sistemde herhangi bi değişişklik yaptınmı program vs kurdunmu -
yok direkt siyah ekranda çıkıyor,safe modla açmaya çalışınca f8 yapıp gene aynı hata çıkıyor -
-
malesef sistemin çökmüş onarma yapıp halledebilirsin...Veya FORMAT -
dostum chkdsk /r komutunu dene.Ama bir işine yaramıcaktır büyük ihtimalle.Kurtarma konsolundan geçerli komutlar ile sistemi onarabilirsin bu komutlar
cd system32
cd config
ren software software.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exitKolay gelsin kurtarma konsoluna ön yüklemeye girdikten sonra "R" tuşuna basarak gireceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 22 Haziran 2009; 0:08:47 > -
cevaplar için teşekkürler,format atmadan onarma derken tam olarak neyi kasdettiniz çok anlamadığım için soruyorum ayrıca kurtarma konsolu nasıl açılıyor acaba -
sana daha basit bir dille anlatırsam eğer anlamıyormuşsun dostum cd yi taktın xp cd sini taktıktan sonra cd den ön yüklemek için bi tuşa basın dedi mavi ekran geldi önyükleme ekranı geldi driverlar falan fistan alttan geçer f6 ya basın sata raid için falan filan daha sonra zaten görürsün 3 seçenekli ekran gelecek 2.seçenekte onarmak için "R" tuşuna basın sen r tuşuna basacaksın ve siyah ekran gelecek dos ekranı burdan(sistemi c ye kurdun farzediyorum) burdan 1 e basacaksın daha sonra enter diceksin daha sonra klavye türünü q olarak seçtikten sonra senden yönetici parolası isticek parolan varsa gir yoksa entera basaracak geçeceksin daha sonra komutları yazmak için c:\windows diye başlıcak sen komutları yazacaksın en baştan daha sonra exit diceksin ve çıkacaksın bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılacak kolay gelsin en basitten anlatmaya çalıştım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 22 Haziran 2009; 0:13:26 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mss32.dll hatası
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- garson tip puanı hesaplama
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- laptopa su döküldü açılmıyor
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- yalın internet nedir
- steam açılmıyor
- vram nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X