Şimdi Ara

Bilgisayarım açılırken /WINDONWS/system32/config/SYSTEM diye hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce bigisayarım dondu daha sonra kapattım şuan açılırken
    /WINDONWS/system32/config/SYSTEM diye hata veriyor ve açılmıyor ne olmuş olabilir yardım ederseniz sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu hatayı mavi ekrandamı yoksa komut satırında mı veriyor
    sistemde herhangi bi değişişklik yaptınmı program vs kurdunmu
  • yok direkt siyah ekranda çıkıyor,safe modla açmaya çalışınca f8 yapıp gene aynı hata çıkıyor
  • malesef sistemin çökmüş onarma yapıp halledebilirsin...Veya FORMAT
  • dostum chkdsk /r komutunu dene.Ama bir işine yaramıcaktır büyük ihtimalle.Kurtarma konsolundan geçerli komutlar ile sistemi onarabilirsin bu komutlar
    cd system32
    cd config
    ren software software.bak
    cd c:\windows\repair
    copy software c:\windows\system32\config
    copy system c:\windows\system32\config
    exit Kolay gelsin kurtarma konsoluna ön yüklemeye girdikten sonra "R" tuşuna basarak gireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 22 Haziran 2009; 0:08:47 >
  • cevaplar için teşekkürler,format atmadan onarma derken tam olarak neyi kasdettiniz çok anlamadığım için soruyorum ayrıca kurtarma konsolu nasıl açılıyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana daha basit bir dille anlatırsam eğer anlamıyormuşsun dostum cd yi taktın xp cd sini taktıktan sonra cd den ön yüklemek için bi tuşa basın dedi mavi ekran geldi önyükleme ekranı geldi driverlar falan fistan alttan geçer f6 ya basın sata raid için falan filan daha sonra zaten görürsün 3 seçenekli ekran gelecek 2.seçenekte onarmak için "R" tuşuna basın sen r tuşuna basacaksın ve siyah ekran gelecek dos ekranı burdan(sistemi c ye kurdun farzediyorum) burdan 1 e basacaksın daha sonra enter diceksin daha sonra klavye türünü q olarak seçtikten sonra senden yönetici parolası isticek parolan varsa gir yoksa entera basaracak geçeceksin daha sonra komutları yazmak için c:\windows diye başlıcak sen komutları yazacaksın en baştan daha sonra exit diceksin ve çıkacaksın bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılacak kolay gelsin en basitten anlatmaya çalıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 22 Haziran 2009; 0:13:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.