Şimdi Ara

Bilgisayarı hızlandırmak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım İntel Pentium Dual CPU E2160 1.80 GHZ 1 gb ram Nvidia GeForce 7300 SE/7200 GS özelliklerine sahip. Bilgisayar çok geç açılıyor. yaklaşık 100 saniyede... oyunlarda fps düşmeleri oluyor çok sık. Bilgisayar film izlerken bile donuyo. yani bilgisayarıma ram takviyesi mi yapmalıyım işlemci mi deiştireyim yoksa toptan yeni bi kasa daha mi karlı olur ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• işletim sistemin nedir arkadaşım?
    xp mi win 7 mi.
  • Butce sikinti degilse yeni kasa terclh edin. Arkadaslar toplar size. Butce sikintiyse biraz ram takviyesi yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win xp kullanıyorum. bütçe biraz sıkıntılı şu aralar. ram olarak ne önerirsiniz?
  • 1 gb ram daha alın,kingston.işlemciyi 2,5 yapın.
    e. kartını da HD 5670 yapın,şimdikine göre jet gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 27 Aralık 2012; 18:04:33 >
  • Peki yaklaşık ne kadar tutar bunlar ?
  • 160 tl civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e2160.. hey gidi heyy hala duruyor o işlemci köşede..

O bilgisayardan adam olmaz
  • nasıl adam olmaz, beklentiye göre değişir o, metinnin önerileri gayet yerinde, hala kullanılabilir bir sistem ama tabiki giriş seviyesi.
  • win xp için oyun falan oynamayacaksa gayet yeterli..
    açılışta çalışan gereksiz programları kapat mümkünse sadece antivirüs açık kalsın.
    eski sürücülerini güncelle,advanced system care veya tuneup utilities gibi optimize programlarıyla sistemini tarat ve optimize et,disk birleştir (defragmantasyon) yap .
    tüm bunlara rağmen beklediğin hızlanma olmuyorsa format atma vakti yaklaşıyor demektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.