Şimdi Ara

Bilgisayarı hdmi ile televizyona bağladığımda görüntü küçülüyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Sen dediğimiz şeyleri denemedin mi? Yukarıda bir kaç arkadaş yazmış bak...

Hocam evde değilim dışardayım hdmi kablo aldım eve gideceğim gidince deneyeceğim allah razı olsn.

Sizden de =) Kurcala biraz, çözersin
  • Öncelikle şunu söyleyeyim: Yanılıyorsunuz! Çok büyük bir ihtimalle bu durumun bilgisayarınızla, ekran kartınızla, ekran kartı sürücünüzle, HDMI kablonuzla veya kullandığınız işletim sistemi ile uzaktan yakınan bir alakası yok. Bu durum Panel TV'nizin (LCD/Plazma) ayarları ile ilgili. kaynak enpedi.com

http://www.enpedi.com/2014/02/masaustunun-televizyon-ekranna.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: harik

Öncelikle şunu söyleyeyim: Yanılıyorsunuz! Çok büyük bir ihtimalle bu durumun bilgisayarınızla, ekran kartınızla, ekran kartı sürücünüzle, HDMI kablonuzla veya kullandığınız işletim sistemi ile uzaktan yakınan bir alakası yok. Bu durum Panel TV'nizin (LCD/Plazma) ayarları ile ilgili. kaynak enpedi.com

Aynı şey bendede olmuştu. Pc yi kırma noktasına gelmiştim birde tv'yi kurcalamak geldi aklıma sorun çözüldü. Lg tv'lerinh menüsünü bilmiyorum, bilsem yardımcı olurdum ama sorun tv'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: harik

Öncelikle şunu söyleyeyim: Yanılıyorsunuz! Çok büyük bir ihtimalle bu durumun bilgisayarınızla, ekran kartınızla, ekran kartı sürücünüzle, HDMI kablonuzla veya kullandığınız işletim sistemi ile uzaktan yakınan bir alakası yok. Bu durum Panel TV'nizin (LCD/Plazma) ayarları ile ilgili. kaynak enpedi.com

Hocam buradaki gibi benimde sorunum yani tv ayarlarından. bu konuyla yapacaktım ama lg ayarlarda bu arkadaşın söylediği şeyler yok lg kullanan arkadaş varsa biriniz yardımcı olur mu sağolun. kasada sorun yokmuş burada çözümü varsa tvden dir.
    bu çözümü denemeye çalıştım ama dediğim gibi lgde ayarlar tamamen değişik.
    Sadece aspect ratio'u buldum 16 :9 yerine sadece tarayın yada orijinale alsam çözülürmü? diğer yöntemler lgde yok bujlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 3 Ağustos 2014; 20:54:19 >

• jumong88 kullanıcısına yanıt
    Resim boyutu diye birşey var bende. +1, +2, 0 -1,-2 diye hatırlıyorum. Benzer bir sekme bulursan oradan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Resim boyutu diye birşey var bende. +1, +2, 0 -1,-2 diye hatırlıyorum. Benzer bir sekme bulursan oradan bak.

Resim modu var akıllı sensor canlı standart sinema sport oyun var. +1 +2 yok hocam.
  • eğer nvidia yazılımından sorun çözülmezse aspect ratio yu sadece tarayına alın bende lg tv kullanıyorum sadece tarayın yaptığımda görüntü ekrana tam oturtuluyor.(ps3 için konuşuyorum)
    Benim dediğim ayarlar menüsünde bulunuyor. Resim modunda değil. Ama Lg'de var mıdır, yok mudur bilemedim.
    burdan yapacaksın benim mönitör aldığım günden beri hd kabloyla bağlı bide gpu seçtim bi sorun yok bayadır :D

[simage][/simage]
     Bilgisayarı hdmi ile televizyona bağladığımda görüntü küçülüyor!

[simage][/simage]

[simage][/simage]

• sadece tarayın ile halletim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.