Şimdi Ara

bilgisayarı düşürdüm yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarım saat önce 2,5 ay öce aldığım dv5-3102et notebook u yere düşürdüm .

Ekranın sol alt köşesinden metal olan kısım yamuldu ,kapak kasıldı ve iki tarafındada bombe şekinde açıldı ekran.Sol tarafında ayrıyeten ekranın plastik olan yeri biraz yerinden oynadı ancak bastırınca girdi ama yinede yamuk duruyor.

Çalışmasında görünürde bir şey yok gibi ancak zaten çok performanslı kullanmam .Nereye gönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• Geçmiş olsun servise göndereceksin ama onlarda garanti kapsamında yaparlar mı bilmem.
  • Hangi şehirdesiniz? Servisde yapılacak her işlem garanti dışı olacaktır şimdiden ben veriyim kötü haberi.
  • İstanbul ataköydeyim .Nette mecidiyeköyün adresini 4440 307 nolu hp nin hattından aldım.Şarlı işmerkezi olarak bir adres verdiler büyükdere caddesinde,mecidiyeköyde.

Önceki hp de bir sefer düşmüştü bazı oyunlarda hafızaya almıyordu yapılan skorları.İnşallah bunda bir şey olmaz .Ancak bu olay yine hp nin çok ısınmasından oldu ki altına ciltli kalıne esnemeyen bir katalog koymuştum.Kaydı düştü yastığın üstünden bir de erkenden gelmiştik işten kısa günün karı.

Cidden içim gitti.Kalın metal kapak köşeden yamuldu iki kenardan da bombe yaptı.

Teşekkürler.Doğru yer ve no mu bu.
  • İstanbul'da değilim ben ondan dolayı ki İstanbul da ki yeri bilmiyorum ancak telefon numarası doğru o numaradan aldıysanız adresi doğrudur tabi ki.

Kardeş ne diyelim olmuş ile ölmüşe laf söylenmez ancak düz bi yerde makinayı kullanmak en güzeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbuya

İstanbul'da değilim ben ondan dolayı ki İstanbul da ki yeri bilmiyorum ancak telefon numarası doğru o numaradan aldıysanız adresi doğrudur tabi ki.

Kardeş ne diyelim olmuş ile ölmüşe laf söylenmez ancak düz bi yerde makinayı kullanmak en güzeli..

Teşekkürler
  • Teknokask in ucretsiz kasko hizmetine basvurmusmuydun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Teknokask in ucretsiz kasko hizmetine basvurmusmuydun?

Hiç böyle bir şey olacağı servisi göreceğim aklıma gelmemişti .

Zamanım olursa bu gün götüreceğim mecidiyeköye.
  • servis parayla yapacaktır bu da cok tuzluya mal olur
  • Arkadaşlar bu gün mecidiyeköye hp ye gittim.Garanti dışı olduğunu belirttiler cihazın ve yapılacakları söylediler.Tahmini fiyat ta verdilerki üstü de olabilirmiş 490tl dediler.

Oradaki arkadaşa sordum servisten olana bak performansı sorunlumu diye baktı etti sorun yok dedi bende sen olsan ne yaparsın dedi yaptırmam böyle kullanırım diyince ben de vazgeçtim böyle kullanacağım.

Ne diyeyi sağlık olsun siz bari dikkat edin
  • benimde yataktan düşmüştü hiç yeri yamulmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

benimde yataktan düşmüştü hiç yeri yamulmadı

Sen iyi düşürememişsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

benimde yataktan düşmüştü hiç yeri yamulmadı

Sen iyi düşürememişsin :)

hocam yarışma düzenliyelim ozmn kim dah iyi düşürecek
  • Arkadaşım Servise Gönderirsin Ama Garanti Şeklinde Almazlar Baya Bir Para Ödersin.Çünkü Malın Kendisinde Bir Problem Oluşmamış Sen Yapmışsın Problemi.

Eğer Yaptırmak İstiyorsan Sanırım Bir 400-500 TL Kadar Cebinden Çıkarmak Gerek
    ir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

Arkadaşım Servise Gönderirsin Ama Garanti Şeklinde Almazlar Baya Bir Para Ödersin.Çünkü Malın Kendisinde Bir Problem Oluşmamış Sen Yapmışsın Problemi.

Eğer Yaptırmak İstiyorsan Sanırım Bir 400-500 TL Kadar Cebinden Çıkarmak Gerek
    ir.

490 TL istemişler zaten. iyi tespit
  • sistemde sorun yomuş yaptırma derim ama görünümü beni rahatsız ediyor dersen sahibinden.com da birsürü bozuk laptop kasası felan var bir tane alıp tamir edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.