Şimdi Ara

Bilgisayari Acamiyorum Dahada kotusu formatta atilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok mu koca forumda usb den format atmama yardım edicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: Hevesli50

quote:

quote:

Sorun hala devam ediyor mu?Ben windows 8 de görev yöneticisini açıp win explorer a sağ tık dosya konumunu aç deyip manuel olarak başlatıyrdum

ediyor hocam gorev yoneticiso ve diger komutlar calismiyor

DVD Rom çalışmıyor demişsin.Bozuk falan mı?Bence kasayı açıp kabloları söküp tak .Bazen öyle dandik hatalar oluyor.

Eskiden sadece tusuna bastigimda kendi cikmiyordu dvd rom zorla cikarip tkiyordum cd ama artik hic calismiyor sanmiyorum cablolar dan sorun anlamadigim sey neden usb ile format atamadim

Kusura bakma gece 2-5 arası açık oluyorum o nedenle geç cevap yazdım.Biosta sorun yok .Hangi işletim sistemini atacaksın.eğer win 7 ise microsoftun kendi programı var .Ya da farklı İSO dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yok mu koca forumda usb den format atmama yardım edicek

Eğer resimleri ben karıştırmadı isem sanırım yüklediğiniz son resimde 2.sırada HDD olması gerekiyor diye biliyorum,oysa sizde FLOPPY görünüyor.

Onun üzerini tıklayın veya seçin hdd göreceksiniz seçin F10 ile kayıt edin eğer düzgün boot ettiyseniz kurulum başlayacaktır.
     Bilgisayari Acamiyorum Dahada  kotusu formatta atilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Eğer resimleri ben karıştırmadı isem sanırım yüklediğiniz son resimde 2.sırada HDD olması gerekiyor diye biliyorum,oysa sizde FLOPPY görünüyor.

Onun üzerini tıklayın veya seçin hdd göreceksiniz seçin F10 ile kayıt edin eğer düzgün boot ettiyseniz kurulum başlayacaktır.

Hocam hard disk yerine usb yi 1. sıraya alınca o gösterdiginiz yerde hard disk gozukmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun hala devam ediyor mu?Ben windows 8 de görev yöneticisini açıp win explorer a sağ tık dosya konumunu aç deyip manuel olarak başlatıyrdum

ediyor hocam gorev yoneticiso ve diger komutlar calismiyor

DVD Rom çalışmıyor demişsin.Bozuk falan mı?Bence kasayı açıp kabloları söküp tak .Bazen öyle dandik hatalar oluyor.

Eskiden sadece tusuna bastigimda kendi cikmiyordu dvd rom zorla cikarip tkiyordum cd ama artik hic calismiyor sanmiyorum cablolar dan sorun anlamadigim sey neden usb ile format atamadim

Kusura bakma gece 2-5 arası açık oluyorum o nedenle geç cevap yazdım.Biosta sorun yok .Hangi işletim sistemini atacaksın.eğer win 7 ise microsoftun kendi programı var .Ya da farklı İSO dene.

Hocam win 7 aticam bilgisayar açılmıyor ki microsoftun kendi programiyla format atiyim iso da sikinti yok 2 farkli iso ile denedim zaten daha önce ayni iso ile notebooka format atmiştım

• 5 Gündür çözemedim şu sorunu yokmu teknik serviste çalişan bir kisi veya bilgisi olan

• quote:

quote:

quote:

Hocam hard disk yerine usb yi 1. sıraya alınca o gösterdiginiz yerde hard disk gozukmuyor

Şimdi benim pc'de denedim bende'de aynısı oluyor,çok uğraşmıştım bir türlü olmamıştı herşeyi normal olması gibi ayarlayıp çıkmış bilgisayar açılmadan F10 basılı tutunca boot menü diye küçük bir şey açılıyor oradan USB'yi seçip atmıştım umarım yararı dokunur,kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi benim pc'de denedim bende'de aynısı oluyor,çok uğraşmıştım bir türlü olmamıştı herşeyi normal olması gibi ayarlayıp çıkmış bilgisayar açılmadan F10 basılı tutunca boot menü diye küçük bir şey açılıyor oradan USB'yi seçip atmıştım umarım yararı dokunur,kolay gelsin.

shift+f8 ile bende de aynisi oluyor fakat ayni ise yaramadi

• O zaman tek çare 35-40 tl verip dvd sürücü alacaksınız,aklıma başka bir şey ne yazık ki gelmiyor. @MadTR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.