Şimdi Ara

Bilgisayardan TV ye kablosuz görüntü aktarmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
172.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tv arçelik markasına ait, eski değil ama akıllı da değil. bir uygulama mağazasına sahip ama dediğiniz uygulama yok. sadece kendi tarayıcısı falan var.
    saçma bir şey işte.
    o yüzden ya chromecast alacağım ya da hdmi.
    Hdmi almayı planlıyorum, bunun için yardım istediğim bir konu açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/1080p-full-hd-televizyon-icin-hdmi-kablosu-alacagim--141150845#141150845
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Pc tv baglantisi icin en ucuzundan bir hdmi kablosu isinizi gorecektir. Sadece netten dizi film izlemek icin de fazlasina gerek yok zaten. Bosa masraf yapmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim. Bu ara pc masaüstünü win 10 ile yansıtmaya çalışıyorum. google hesabı daha açmadığımdan tvde deneyemedim ama choromeda çıktı yansıtma işareti. Ben şimdi hdd deki filmleride sağ
     Bilgisayardan TV ye kablosuz görüntü aktarmakt
     Bilgisayardan TV ye kablosuz görüntü aktarmakı
     Bilgisayardan TV ye kablosuz görüntü aktarmakk yapınca win 10 gösteri cihazda yayınla diye yayınlıyo. (Fakat yarıda hata v.s diyo kesilşyo modem 2ghz 300mbps 5ghz 800mbps anlamadım neden oluyo) Ayarlarda bluetooth diğer araçlarda tv görünüyo fakat sağ alttaki görev menüsünde açıp yansıt deyince şeçenekler çıkıyo tv yok arattırıyorum bulamıyo yani masaüstünü yansıtamıyom. Tv den ağı açınca birsey yok pc ile ilgili, simplyshare çıkıyo oda sunucu bulunamadı pc açı ortam sunucusu yazılımını yükleyin diyo (nedir bu ortam sunucusu) yanı bu masaüstü yansıtma için teoride hersey tamam fakat olmuyo bunla ilgili bilginiz yada başka yolu varmı acaba

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Pc ile uzun zamandir kullanmiyorum biraz kurcalamadan birsey soylemem zor olur. Bende ki laptop da oldukca eski. Eski televizyonum da pus serisiydi, Ortam dosyalarini oynatiyordum ama benim ki buyuk boyutlu film dosyalari degildi. Kendi cektigimiz video resimler vs. belki dosya boyutundan dolayi sikinti oluyor olabilir. Masa ustu yansitmayi benim laptop destekler mi emin degilim ama chromecast uzerinden o da mumkun oluyordu diye hatirliyorum.

Bir kac gun icinde bende birkac deneme yapar sonuclari yazarim sana da

• Çok memnum olurum sizede zahmet veriyoruz. Bende denemeye devam edicem.

• Arkadaşlar bende tüm yolları denedim. Ekran kartımda ve diğer özelliklerde hepsi yeterli ancak win10 da yansıt diyorum bağlanılıyor diyor ama ekranı yansıtmıyor sorun nerede olabilir acaba
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen. PC den Regal marka smart tv ye video yayınlamak istiyorum. Pcde videoyu seçip yayınla diye sekme çıkıyor oradan yayınlıyorum buraya kadar sorun yok ama film vlc ve gomplayer da türkçe dublajlı izliyorken yayınla deyince tv orjinal dilinde izliyorum. Film türkçe dublajlı. Win medya player da açınca keza yine orjinal dilinde izliyorum bunu nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solent -- 22 Mayıs 2020; 23:4:49 >
  • windows 10 cihaz ekleme özelliğiyle oluyor. televizyonun smart özelliği olması gerekiyor. tam olarak böyle konuyu araştırırken bir siteden detaylı anlatımına rastladım denedim ve oldu. oradaki adımları uygulayarak bilgisayarı televizyona kablosuz aktarabilirsiniz.

https://www.kilavuzyazilim.com/bilgisayar-ekranini-kablosuz-olarak-televizyona-yansitma//

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.