Şimdi Ara

bilgisayardan internete girmek extra ucrete mi tabii?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayardan internete baglanmak istiyorum fakat bazi yerlerde internet paketi olmasina ragmen bilgisayardan baglanirken extra ucretlendiriliyormus. Simdi benim vodafone'dan sinirsiz internet paketi var. Bilgisayardan baglanirsam sorun olurmu? Tether ile baglanmayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

Iyi gunler arkadaslar.

Ben bilgisayardan internete baglanmak istiyorum fakat bazi yerlerde internet paketi olmasina ragmen bilgisayardan baglanirken extra ucretlendiriliyormus. Simdi benim vodafone'dan sinirsiz internet paketi var. Bilgisayardan baglanirsam sorun olurmu? Tether ile baglanmayi dusunuyorum.

Turkcell'de değil ama vodafone'da ücretli
  • arkadaşlar internet paketi ile pc den internete girmek kesin ücretlimi yoksa kotadan mı düşüyor??? bunu kesin olarak bilen biri var mı?? bis demiyorum internet paketi diyorum yanlış anlaşılmasın.. yoksa turkcellin bisinde modem olarak kullanım mevcut bunu biliyorum..

Ben avea 1gb internet paketi kullanıyorum, bu paket ile telefonu modem olarak kullanıp pc den internete girsem ekstra ücret olurmu yoksa 1gb lık kotamdan mı düşer?? lütfen kesin emin olanlar yada deneyip bunu tecrübe edenler cevap versin, şimdiden teşekkürler..

Edit: benim hat faturasız olsa girip denicem kontör düşerse yada düşmezzse anlıcam ama faturalı olduğu için anca fatura döneminde anlarım ozmnda bi süpriz olur falan allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus
    arkadaşlar internet paketi ile pc den internete girmek kesin ücretlimi yoksa kotadan mı düşüyor??? bunu kesin olarak bilen biri var mı?? bis demiyorum internet paketi diyorum yanlış anlaşılmasın.. yoksa turkcellin bisinde modem olarak kullanım mevcut bunu biliyorum..

Ben avea 1gb internet paketi kullanıyorum, bu paket ile telefonu modem olarak kullanıp pc den internete girsem ekstra ücret olurmu yoksa 1gb lık kotamdan mı düşer?? lütfen kesin emin olanlar yada deneyip bunu tecrübe edenler cevap versin, şimdiden teşekkürler..

Edit: benim hat faturasız olsa girip denicem kontör düşerse yada düşmezzse anlıcam ama faturalı olduğu için anca fatura döneminde anlarım ozmnda bi süpriz olur falan allah korusun

bence 1 gb kotadan düşer :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.