Şimdi Ara

Bilgisayardan gelen duman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle, 10 yıl önce aldığım bilgisayarı az önce tekrar denemek maksatıyla çalıştırdım yıllar sonra (1,5 yıl önce kaldırmıştık)ve fişe taktım starta bastım kasadan (benim kasa minton şu şifrelilerden) yanlış kasa şifresi girdim error verdi ve o an arkadan çat diye şu çatapatdan gelen ses gibi bir ses ve ince duman çıktı daha önceki yıllarda da böyle bir sorun gelmişti başıma ve anakart yandı demişlerdi.Şimdi açtım kasayı ve yanık kokusunun nerden geldiğine baktım (fazla bir bilgim yok kasanın içi hakkında ) yukarda kasaya fişin soketini taktığım kutu sanırım güç kaynağından geliyor yardım edermisiniz sorun ne olabilir zaten eski bir kasa öyle incelemek için açmıştım.Ne geliyorsa zaten başa merkatan

NOT:bu arada kasanın içerisi toz dolu hiçbir şey net görünmüyor soketler falan karmakarışık yardımları bekliyorum sorun nerdedir acaba ?Kesin bir şeyler yandı ama ne olduğuna anlam veremedim bu arada mönitöre bağlama durumum yok böylece kaldım yardım lütfen

• bişeyler yanmışta hiçbirşey acıklamamıssın ben anlayamadım sorun nerde valla.
  • hocam ben de tam göremedimnkapak kapalıydı sadece ses ve duman çıktı sonra açtım güç kaynağından koku geliyordu.tekrar fişe taktım düğmelerin ışıkları yandı gördüğüm bu.anakarta veya başka birşeye zarar gelmiş olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle psu yanmıştır,tozunu temizleyip bakın şansınıza....Zarar gelmiş olabileceği gibi gelmemişde olabilir.
  • PSU yandı ise yanarken sistemin tümüne de zarar vermiş olabilir. Şanslı iseniz olayı sadece psu yanması ile atlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.
  • pekl cevap veren herkese teşekkürler bakalım neler gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

Merhabalar öncelikle, 10 yıl önce aldığım bilgisayarı az önce tekrar denemek maksatıyla çalıştırdım yıllar sonra (1,5 yıl önce kaldırmıştık)ve fişe taktım starta bastım kasadan (benim kasa minton şu şifrelilerden) yanlış kasa şifresi girdim error verdi ve o an arkadan çat diye şu çatapatdan gelen ses gibi bir ses ve ince duman çıktı daha önceki yıllarda da böyle bir sorun gelmişti başıma ve anakart yandı demişlerdi.Şimdi açtım kasayı ve yanık kokusunun nerden geldiğine baktım (fazla bir bilgim yok kasanın içi hakkında ) yukarda kasaya fişin soketini taktığım kutu sanırım güç kaynağından geliyor yardım edermisiniz sorun ne olabilir zaten eski bir kasa öyle incelemek için açmıştım.Ne geliyorsa zaten başa merkatan

NOT:bu arada kasanın içerisi toz dolu hiçbir şey net görünmüyor soketler falan karmakarışık yardımları bekliyorum sorun nerdedir acaba ?Kesin bir şeyler yandı ama ne olduğuna anlam veremedim bu arada mönitöre bağlama durumum yok böylece kaldım yardım lütfen

büyüh ihtimal bobin ve kondansatör yanmıştır bende okuldaki güc kaynağını yaktım hocanın ederi 500tl felandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Power patlamış olabilir
  • Çok büyük ihitamlle power suply yanmıştır (güç kaynağı) . 35-40 liraya yenisini alıp kendiniz dahi takabilirsiniz. Anakarta zarar vereceğini zannetmiyorum. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.