Şimdi Ara

bilgisayardan garip sesler geliyo yardım edin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptop bilgisayarım war ekranı calısmadıgı için 15"monitor ve mause baglı.fakat durup dururken yazılar yazıyo bazen garip bi bip sesi cıkartıyo ve durup dururken düzeliyo sizce sorun ne olabilir?

ve diger bi sorun diger bilgisayarada bi siteden trojen virüsü girdi taramalarda cıkıyo fakat explorer sayfasından bilinmeyen yeni bi yere girdigimde karsıma tekrar o virüslü sayfa cıkıyo bundan nasıl kurtulabilirim...

• bilgisayarındaki seslerin bu trojanla alakalı birşey olabileceğini düşünüyorum. zamanın birinde bir müşterimin makinasına bir virüs bulaşmıştı. devamlı olarak 56k modemin hoparlöründen ses gelmesini sağlıyordu. onu geçtim. modeme bağlı olan telefon numarası arandığı zaman bilgisayar açılıp arama yapmaya çalışıyordu. o medemi başka bilgisayarda denediğimde hiçbir sorun yok. bilgisaya başka modem taktık sorun yok. ama o modemi o bilgisayara takınca sistem eskisi gibi oluyordu. çözemedim. virüsü temziledim.
    diğer problemine gelincewww.inndir.com adresinde hijack this adlı bir programla bu explorer sorununu düzelteceksin. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 1 Aralık 2005, 22:16:22 >
  • birinci dediğin şeyden pek bişey anlayamadım kusura bakma. ama başka bi monitörle dene diyecem.

2. sorunun ise; antispy programı ve antivirüs programı yükle güncellemelerini yaptıktan sonra full system tarama yaptır. böylelikle kurtulabilirsin ve o programlar yüklü dursun. periyodik zamanlarda tarama yap bilgisayarında. kolay gelsin.
  • virüs yada trojendir. hiçbirini yapamıyorsan önemli bir bilgin de yoksa at bir format.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukarslan

virüs yada trojendir. hiçbirini yapamıyorsan önemli bir bilgin de yoksa at bir format.

bu kesim uyarıdan sonra düzeltildi.... hala forumda barınmaya mı çalışıyorsunuz. imzamdaki linki tıklada senin gibiler için neler düşünülüyor bir öğren...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 2 Aralık 2005, 17:39:54 >
  • buun sakin ol basver :)

bu bahsettigin anlamsiz manasiz yazilar sen internette iken mi oluyor yoksa internette olmadigin zamanlarmi oluyor.
    internette iken oluyorsa trojen bulasmis olabilir.
    internette degil iken oluyorsa klavyende bozukluk olabilir. tus takilmasi gibi.
  • windows'un başlangıcına
    ie'nin ayarlarından programlar kısmından eklentilere gelip yabancı gördüğün eklentileri disable et. sonra disable ettiğin dosyayı bul ve sil. bazen o dosyanın adında bir exe çıkabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.