Şimdi Ara

bilgisayardan anlayanlar acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar benim size soracagım şey evdeki wifiyi otellerdeki gibi kullanabilirmiyiz.
    yani otele gittigimizde wifiye baglanıyoruz ama agda oturum açmamız gerekiyor bu sistemi evimdeki internette yapabilirmiyim. birde wifiye tek kullanımlık şifreler belirleyebilirmiyiz? yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.



  • Evet yanlız modeme bağlı ve 7x24 çalışacak bir bilgisayara bir WiFi Hotspot programı kurarak olabilir. Eski bir PC varsa ona Windows üstüne dehttps://github.com/kingron/wifi kurarak olabilir. ancak yıllar boyunca 7x24 kullanmayı düşünüyorsan Raspberry Pi alıp üstüne https://github.com/pihomeserver/Kupiki-Hotspot-Script gibi Raspberry'ye özel programlar daha kullanışlı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • işin açıgı ben pek fazla anlamıyorum masaüstü bilgisaya ilk attıgınız linkteki yazılımı indirdim çalıştırmaya ugraştım ama olmadı biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim yani ben indirdim şimdi ne yapmam gerek
  • şimdi ben 1 adet Raspberry P aldım ve bunu kablo ile modeme bagladım ve hotspot programı kullanarak mesela 12 saat geçerli tek kullanımlık şifreler üretmek istiorum bunu kendim degilde aldıgım Raspberry P ile yapabilirmiyim yada masaüstü bilgisayarımla ?
  • Linkleri örnek olarak verdim. WiFi Hotspot Application gibi terimlerle arayarak daha birçok alternatif bulunabilir. Ancak en uygun programı dahi kurarken biraz uğraşmak gerekebilir sonuçta WiFi oturum yönetme programı kuruyorsunuz. Ben öyle bi prog kurcak olsaydım Raspberry Pi bilgisayarıma kurardım, cunku 7x24 sürekli çalışacak birşey, PC veya sunucuya kursan 7x24 sırf bu iş için açık kalacaksa elektrik tüketimi ve bakım masrafları sorun olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız için teşekkür edeim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.