Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayağı konu açmıştım her konumda 1 sorunumu çözdünüz hadi bunuda çözün. Şimdi bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var. Fakat şarjda iken amd hd 7670M yi şarjda değilken İntel HD4000M yi kullanıyor. Fakat hem şarj olurken hemde şarj olmuyorkenen o inteli aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bile oyun oynanmıyor girmiyor. Oyuna sağ tıklayınca da ekran kartı seçeneği bulunmuyor. İntel devre dışı bırakınca bir pencere geliyor ve bom boş oluyor etkinleştirince yazı beliriyor şöyle : AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun. Ben anlamam o işlerden amd sitesinden hd 7xxx kurmayacakmıyım ? kaç kere kurdum haddi hesabı yok. Yardım ederseniz çok makbule geçer.

• sanırım bilgisayar kendini intele sabitlemiş istersen kartı sök ama yinede atiyi kullanmaz atinin denetim masasına biraz bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

sanırım bilgisayar kendini intele sabitlemiş istersen kartı sök ama yinede atiyi kullanmaz atinin denetim masasına biraz bakın

Bilip bilmeden konuşma ya laptop kartı diyor adam, çipsete entegre kartı nasıl sökecek. Yanlış işler yapıyorsun.
  • Bir ALLAH'ın kulu yokmudur şunu bilen delircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Murat

quote:

sanırım bilgisayar kendini intele sabitlemiş istersen kartı sök ama yinede atiyi kullanmaz atinin denetim masasına biraz bakın

Bilip bilmeden konuşma ya laptop kartı diyor adam, çipsete entegre kartı nasıl sökecek. Yanlış işler yapıyorsun.

misal diyorum yanikartın sökülme ,imkanı olsada sökülse bile atiyi algılamaz

EDİT:arkadaşın yapması gereken overclocku geri almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakma Iphone -- 9 Eylül 2012; 22:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes

Beyler bayağı konu açmıştım her konumda 1 sorunumu çözdünüz hadi bunuda çözün. Şimdi bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var. Fakat şarjda iken amd hd 7670M yi şarjda değilken İntel HD4000M yi kullanıyor. Fakat hem şarj olurken hemde şarj olmuyorkenen o inteli aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bile oyun oynanmıyor girmiyor. Oyuna sağ tıklayınca da ekran kartı seçeneği bulunmuyor. İntel devre dışı bırakınca bir pencere geliyor ve bom boş oluyor etkinleştirince yazı beliriyor şöyle : AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun. Ben anlamam o işlerden amd sitesinden hd 7xxx kurmayacakmıyım ? kaç kere kurdum haddi hesabı yok. Yardım ederseniz çok makbule geçer.

o intel olan standart dır o harici monitör çıkışında olur aygıt yöneticisinden inteli bul iptal et öle dene çakışma oluyo demekki olmadı driver ını sil yine olmadı biosdan vga ayarı vardır kapat

• quote:

quote:

quote:

Overclock ile alakası yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

of kusura bakmayın karıştırdım başka bir konuya yazıyordum buraya yazmışım özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

of kusura bakmayın karıştırdım başka bir konuya yazıyordum buraya yazmışım özür dilerim

Önemli değil hatırlatmak görevimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes

Beyler bayağı konu açmıştım her konumda 1 sorunumu çözdünüz hadi bunuda çözün. Şimdi bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var. Fakat şarjda iken amd hd 7670M yi şarjda değilken İntel HD4000M yi kullanıyor. Fakat hem şarj olurken hemde şarj olmuyorkenen o inteli aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bile oyun oynanmıyor girmiyor. Oyuna sağ tıklayınca da ekran kartı seçeneği bulunmuyor. İntel devre dışı bırakınca bir pencere geliyor ve bom boş oluyor etkinleştirince yazı beliriyor şöyle : AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun. Ben anlamam o işlerden amd sitesinden hd 7xxx kurmayacakmıyım ? kaç kere kurdum haddi hesabı yok. Yardım ederseniz çok makbule geçer.

o intel olan standart dır o harici monitör çıkışında olur aygıt yöneticisinden inteli bul iptal et öle dene çakışma oluyo demekki olmadı driver ını sil yine olmadı biosdan vga ayarı vardır kapat

pc den anlamıyorum diyorum bios ????

• atinin driverını tekrar kurup intel i devre dışı bırakınn yada atinin catalist e girip ayarlarına bi bakın orda güç modu olması gerek büyük ihtimal fazla güç harcamasın die leptop kendini boşdayken intele yüklüyken atiye sarmış enerji tasarufu için
  • sisteminde doğru iki ekran kartı var ve sistemde harici kartı kullanması için neden dahili kartı devre dışı bırakıyorsunuz bu sıkıntı demektir harici kart sorun geldiğinde ekran karanlıkta kalır dahili süğrücü herzaman yüklü olmalı kaldıki sizin masaüstünde catalist cotrol programını görmemeniz doğal çünkü dahili kart sürücüsüyle dolaylı bağlantılı amd sürücüsü dahili kart sürücüsünü kurmalısın masaüstü sağ tıkladığında değiştirlebilir grafik sürücü menüsü var oraya girin yüksek performasnlı grafik işlemcisini seçin ve şunu unutmayın normal kullnımda dahili kartı kullnır oyun gibi grafik uygulamalarında dediğim ayarı yaparsanız otomatik harici karta geçer çift kart sisteminin özelliği güç tasarrufu.7xxx sürücüleri amd sitesinde yok leptopun markası neyse onun sitesine girip oradaki ekran kartı sürücüsünü.aygıt yöneticisinde intel kart kurulumu kaldırmışsınız kuru değilsehttp://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldId=21160 kurduktan sonra değiştirilebilir grafik sürücüsü görülüyormu bakın harici kart sürücüsü sizde kurulu sadece devreye sokamadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sisteminde doğru iki ekran kartı var ve sistemde harici kartı kullanması için neden dahili kartı devre dışı bırakıyorsunuz bu sıkıntı demektir harici kart sorun geldiğinde ekran karanlıkta kalır dahili süğrücü herzaman yüklü olmalı kaldıki sizin masaüstünde catalist cotrol programını görmemeniz doğal çünkü dahili kart sürücüsüyle dolaylı bağlantılı amd sürücüsü dahili kart sürücüsünü kurmalısın masaüstü sağ tıkladığında değiştirlebilir grafik sürücü menüsü var oraya girin yüksek performasnlı grafik işlemcisini seçin ve şunu unutmayın normal kullnımda dahili kartı kullnır oyun gibi grafik uygulamalarında dediğim ayarı yaparsanız otomatik harici karta geçer çift kart sisteminin özelliği güç tasarrufu.7xxx sürücüleri amd sitesinde yok leptopun markası neyse onun sitesine girip oradaki ekran kartı sürücüsünü.aygıt yöneticisinde intel kart kurulumu kaldırmışsınız kuru değilsehttp://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldId=21160 kurduktan sonra değiştirilebilir grafik sürücüsü görülüyormu bakın harici kart sürücüsü sizde kurulu sadece devreye sokamadınız.

dediğiniz linkten iniyor fakat sağ tıklayınca masaüstüne evet var ama sadece battlefield 3 var oda yüksek performansda idi hiç bir şey ellemedim dediğniz iniyor şu anda inince ben sizi bilgilendiririm şimdiden teşekkürler
    edit : bilgisayarım hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 10 Eylül 2012; 4:20:20 >

• hp g6 serisi i5 3210m işlemci 7670m kartlı olan galiba amd sürücüleriyle en çok sıkıntı yaşayan marka hp kendi sürücüsünü silmeden amd sitesinden sürücü kurmakta sorun yaşıyorsun,dediğim gibi 7000 serisi henüz yok amd2nin en kötü yanı yazılımda nvidia kadar çabuk ve başarılı olamıyor.
  • quote:

hp g6 serisi i5 3210m işlemci 7670m kartlı olan galiba amd sürücüleriyle en çok sıkıntı yaşayan marka hp kendi sürücüsünü silmeden amd sitesinden sürücü kurmakta sorun yaşıyorsun,dediğim gibi 7000 serisi henüz yok amd2nin en kötü yanı yazılımda nvidia kadar çabuk ve başarılı olamıyor.

dediğini indirdim dostum fakat oyuna sağ tıklayınca hala farklı ekran kartıyla çalıştır gibi bir şey yok ama indirince ekrandaki simgeler filan değişti acaba başka bir şey var mı ?
  • quote:

hp g6 serisi i5 3210m işlemci 7670m kartlı olan galiba amd sürücüleriyle en çok sıkıntı yaşayan marka hp kendi sürücüsünü silmeden amd sitesinden sürücü kurmakta sorun yaşıyorsun,dediğim gibi 7000 serisi henüz yok amd2nin en kötü yanı yazılımda nvidia kadar çabuk ve başarılı olamıyor.

birde intel core i 7 i 5 değil
    edit : dediğini indirdiğimde amd güncel değildi güncelledim fakat amd yi güncelleyince bu seferde battlefielde girerken çalışmayı durdurdu diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 10 Eylül 2012; 6:30:16 >
  • hocam en iyisi sen benim pc ye team wiewer ile gir ya en iyisi bak bi neyi var neyi yok kontrol et lütfen ya deliricem şimdi de oyun kasmaktan oynanmıyor nedir bu arkadaş 1800 veripte laptop alıcağıma 2000 verip çok sağlam bir masaüstü toplardım ya
  • BNDE DE AYNI PROBLEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

BNDE DE AYNI PROBLEM

MURAT sana söyledim bilgisayrına bağlanıp ayarlarını yapayım ayarlayamayacağını anladım,BFMONTES arkadaş kendisi diyor team weawer'le bağlan diye MONTES pm atarsan bağlanırız bilgisayar başındayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

BNDE DE AYNI PROBLEM

MURAT sana söyledim bilgisayrına bağlanıp ayarlarını yapayım ayarlayamayacağını anladım,BFMONTES arkadaş kendisi diyor team weawer'le bağlan diye MONTES pm atarsan bağlanırız bilgisayar başındayım.

pc ye baglnmadan anlatın hepımız yapalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.